40,2607$% 0.13
46,7252€% 0.08
53,9495£% 0.21
4.320,96%0,56
3.334,69%0,33
10.219,40%-0,06
AKP’nin Malatya’daki Yeşiltepe seçim bürosu açılışında vatandaşlar, partinin il başkanı İhsan Koca’yı hırsızlıkla suçladı.
Açılışa Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selahattin Gürkan, İl Başkanı İhsan Koca, AKP milletvekilleri Öznur Çalık ve Bülent Tüfenkci katıdı.
Malatya’nın yerel haber sitesi Kayısı Haber’in aktardığına göre, Büyükşehir adayı Selahattin Gürkan’ın konuşmaya başladığı sırada bir grup vatandaşın “Hırsızlarla durma Başkanım, etrafının hepsi hırsız” demesi üzerine Gürkan “Biz toplantıyı yapalım” diye uyardı. Ancak vatandaşları protestolarını sürdürdüler. Gürkan’ın “Gelin gelin, gözünüzü yiyeyim, gel yanıma gel” demesinden sonra protesto eden vatandaşın Gürkan’ın yanına gelmesi de olayları bitirmedi.
Selahattin Gürkan’ın konuşmasından sonra AKP İl Başkanı İhsan Koca’nın konuşması da başka bir tartışmaya neden oldu. İhsan Koca, “Böyle güzel bir toplantının isticamını iki arkadaşımızın, kardeşimizin kafasını bulandıranlara bir şey söylemek istiyorum. Ben o arkadaşlarımıza bir şey demiyorum. Onlar inandıkları için öyle söylüyorlar” diye konuşurken “Çalmadınız mı” diye bağırarak tepki veren aynı vatandaşlara İhsan Koca ise “Bir kuruş çaldığımız ispat edersen haklısın. Ama sana değil, sana söyleyenlere söylüyorum, ispat edemezseniz namussuzsunuz, şerefsizsiniz. Öyle uzaktan konuşmayla olmaz. Eğer iddiası olan varsa ispat eder. İspat edemeyenler namussuzdur, şerefsizdir, alçaktır” dedi.
İhsan Koca’nın bu ağır sözlerinden sonra aynı vatandaşların anlaşılmayan seslerinden sonra İhsan Koca’nın “Defol git, serseri” diye konuşması ortamı daha çok gerdi.
İhsan Koca’nın “Defol git, serseri” lafını söyledikten sonra Selahattin Gürkan’ın Koca’nın hemen arkasına geldiği görülüyor. Yine videoda çok anlaşılmasa da AKP’nin başkan adayı Selahattin Gürkan’ın İhsan Koca’yı uyardığı anlaşılıyor. Bu uyarma sonrasında Koca’nın elini kaldırarak Gürkan’ a, “Neyini konuşmayacağız başkanım yav. Böyle adamların yanımızda ne işi var. Ben öyle adamların yanımıza gelmesine karşıyım kardeşim. O adamların yanımızda yeri yok, olmaz da” dedikten sonra Selahattin Gürkan’ın “Neyse kapatalım” dediği duyuluyor.
Diyalog şöyle devam etti:
SELAHATTİN GÜRKAN: Neyse kapatalım.
İHSAN KOCA: Kapatmayalım Başkanım, niye kapatalım. Adam bana hırsız diyor yav. Ben bunu kabul etmiyorum.
SELAHATTİN GÜRKAN: Herkes kendini tarif eder kardeşim, herkes kendini tarif eder.
İHSAN KOCA: Ben kapatamam.
Şok! 'Seçim Sonucu YSK'dan Önce Bize Yansıyacak'
1
Başkanlık Sistemi 'CIA PROJESİ' Çıktı!
1771 kez okundu
2
'ALTINDA KALACAK İLK İSİM SEN OLACAKSIN'
1654 kez okundu
3
Camilerde Toplanan Paralarla Bakın Ne Alınıyormuş?
1601 kez okundu
4
Erdoğan Tanesi 80 Milyon Liralık 4 Ultra Lüks Araba Aldı!
1480 kez okundu
5
Fetullah Gülen, Kur’an’la değil İncil’e Gömüldü
1288 kez okundu
Trafik Cezalarında Dev Zam Dönemi: TBMM’den Geçen Yeni Yasa ile Hangi Ceza Ne Kadar Oldu?
Ali Erbaş’ın Yeni Görevi Netleşti: Diyanet Sonrası “Adrese Teslim” Akademik Dönüş
İBB Soruşturmasında İtirafçılar Konuştu: Özel Jet Skandalları ve Ankara’daki Otel Buluşmaları
İran’da Devrim Muhafızları’na “Vur” Emri: Hamaney’in Sertleşme Stratejisinin Perde Arkası
Emekli Bayram İkramiyesinde “Sızan” Rakam: Beklentilerin Altında Kalan Zam Oranının Perde Arkası
Özel Jette Fuhuş Sorgusu: Selen Görgüzel’in İfadesinde Emel Müftüoğlu Detayı
Maduro Operasyonunda “Görünmez Silah” Şoku: Burun Kanaması ve Beyin Sarsıntısının Perde Arkası
İpek M. Konuştu: Mehmet Akif Ersoy Çakarlı Araçla Uyuşturucu Taşıdı, Evlerde Grup Seks Partileri Düzenlendi!
Halep’te İmha Savaşı! 10 Mart Anlaşması Çöktü, Şam Ordusu Kürt Mahallelerini Kuşattı: 140 Bin Sivil Kaçıyor!
Maduro sonrası sıra ona mı geliyor?
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.