40,2607$% 0.13
46,7252€% 0.08
53,9495£% 0.21
4.320,96%0,56
3.334,69%0,33
10.219,40%-0,06
AKP’li Milletvekili Özlem Zengin polisin gözaltına alırken cinsel tacizde bulunduğu kadın öğrenci Merve Demirel’e ilişkin, “Bu görüntülerde, özensizlik içerisinde bir tavır görüyorum. Bir telaş içerisinde bir kişiyi arabaya yerleştirmeyle alakalı telaşın verdiği bir yanlış hareket var. Keşke orada bir kadın polis olsaydı, onlar müdahil olsalardı” dedi.
Geçen cumartesi günü Ankara’daki Sakarya Caddesi’nde gözaltına alınan Demirel’e polisin tacizde bulunduğu görüntüleri TBMM Genel Kurulu’nda gündeme getiren Zengin, böyle bir konuyu, çok dengeli bir muhakeme ile götürmek gerektiğini belirtti.
Emniyet müdürlüğünün ve olay yerinde çekilen görüntüleri izlediğini anlatan Zengin, “Bu görüntüler kamuoyuna dağıtılırken kastı aşan bir şekilde, olaydan öte emniyet teşkilatını tahkir etmek üzere bir üslup kullanılıyor. Bizim burada yapmamız gereken, her ikisini aynı anda görmek. Prensip olarak bir insan suç işlerken, yakalandığı an ve devam eden süreçler de dahil olmak üzere asla bir cezalandırmaya tabi tutulamaz. Bu görüntünün bir kadını itibarsızlaştırmasına biz müsaade edemeyiz.” diye konuştu.
Emniyet teşkilatının “tacizci” diye itham edilmesine de asla tahammüllerinin olmayacağını belirten Zengin, “Bu görüntülerde, özensizlik içerisinde bir tavır görüyorum. Bir telaş içerisinde bir kişiyi arabaya yerleştirmeyle alakalı telaşın verdiği bir yanlış hareket var. Keşke orada bir kadın polis olsaydı, onlar müdahil olsalardı.” değerlendirmesini yaptı.
Bir süredir Genel Kurul’da, özellikle emniyet teşkilatına ilişkin nahoş ifadeler kullanıldığını aktaran Zengin, bir ilçe emniyet müdürü için kullanılan “sözde emniyet müdürü” ifadesini şiddetle reddettiklerini söyledi.
Zengin, “Devletimizin görevlendirdiği bir emniyet müdürüne hiç kimsenin ‘sözde emniyet müdürü’ demeye hakkı yoktur” dedi.
Korku İttifakı Büyüttü!
1
Başkanlık Sistemi 'CIA PROJESİ' Çıktı!
1781 kez okundu
2
Camilerde Toplanan Paralarla Bakın Ne Alınıyormuş?
1605 kez okundu
3
Erdoğan Tanesi 80 Milyon Liralık 4 Ultra Lüks Araba Aldı!
1497 kez okundu
4
AKP-MHP: Depremler Ve Toplanan Paralar Araştırılmasın
1306 kez okundu
5
Fetullah Gülen, Kur’an’la değil İncil’e Gömüldü
1288 kez okundu
Akın Gürlek Dönemi: Yargının “Kritik” İsmi Adalet Bakanlığı Koltuğunda – Perde Arkası
Kulisler Hareketli: Bilal Erdoğan İçin Hazırlanan Siyasi Yol Haritasının Perde Arkası
Epstein Dosyaları: Bir Magazin Skandalının Ötesinde, Küresel Güç Odaklarının “Şantaj Mimarisi”
Trafik Cezalarında Dev Zam Dönemi: TBMM’den Geçen Yeni Yasa ile Hangi Ceza Ne Kadar Oldu?
Ali Erbaş’ın Yeni Görevi Netleşti: Diyanet Sonrası “Adrese Teslim” Akademik Dönüş
İran’da Devrim Muhafızları’na “Vur” Emri: Hamaney’in Sertleşme Stratejisinin Perde Arkası
Emekli Bayram İkramiyesinde “Sızan” Rakam: Beklentilerin Altında Kalan Zam Oranının Perde Arkası
Özel Jette Fuhuş Sorgusu: Selen Görgüzel’in İfadesinde Emel Müftüoğlu Detayı
Maduro Operasyonunda “Görünmez Silah” Şoku: Burun Kanaması ve Beyin Sarsıntısının Perde Arkası
Halep’te İmha Savaşı! 10 Mart Anlaşması Çöktü, Şam Ordusu Kürt Mahallelerini Kuşattı: 140 Bin Sivil Kaçıyor!
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.