DOLAR

40,2607$% 0.13

EURO

46,7252% 0.08

STERLİN

53,9495£% 0.21

GRAM ALTIN

4.320,96%0,56

ONS

3.334,69%0,33

BİST100

10.219,40%-0,06

a

SEN HANGİSİNİN ÇOCUĞUSUN?

Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk hocamız, bugünkü zihniyetin kodlarını Emevilerde aramak gerektiğini vurgulayarak, " İnsanlar artık bir karar verecek. Muaviye'nin dininden misin Muhammed'in dininden mi?" dedi.

İşte o sözler:

” Peygamberin torunu Hazreti Hüseyin’in cesedini dakikalarca çiğniyorlar atlarla. Bu peygamberin torunu. Yezid, babası Muaviye’nin oyunları ile oraya geldi, Müslümanları yönetmeye layık değil. Bu yüzden ben ona biat etmem diyor.

Dediği de bu. Layık değildir ona. Kılıcı çekip üstüne gitmiyor. Biat edeceksin diyorlar, etmem diyor bırakın ben kendi işime gücüme gideyim diyor. Bırakmıyorlar.
Şimdi bakın o zihniyetin bugüne yansımaları var. Bugün basına yapılan bu baskılar işte o zihniyetin yansımalarıdır. Sizin şunu bunu yapmanız önemli değil. Biat etmeniz lazım etmezseniz düşman ilan edilirsiniz. Ben niye Emeviyi tanımadan İslam’ın makus kaderini yenmek mümkün değildir diyorum.

Muhammed’i tanımak kadar Muaviye’yi tanımak da önemlidir. Biri La’nın çocuğudur diğeri İlla’nın çocuğudur. Kelime-i tevhid’de yani İslam’ın ana formülünde La diye başlar İlla diye biter. Başka olmaz. Olur diyorsanız, bugün İslam diye bize pazarlanan, dayatılan din Muhammed’in anlattığı din değildir, Muaviye’nin anlattığı dindir.

Muaviye’nin dini mi, Muhammed’in dini mi? Kim hangisinden olduğunu tayin edecek. Muaviye’nin dininin uzantıları bunu yapıyorlar. Onlar farkındadır ya da değildir. Ama onlara yaptırılan budur. Bakın haçlı batı Muaviye’nin dinini İslam diye dayatıyor Müslüman camiaya. Bu dayatmaya olumlu cevap verenleri destekliyor para ile, güç ile gerekirse silahla, strateji uzmanları ile, toplum mühendisleri ile ki Türkiye’de de son yıllarda yaptıkları budur. Maalesef bu güzel ülkede son yıllarda İslam adı altında Muaviye dini dayatılıyor. Şimdi bu aynı zamanda ortadoğuya da dayatılıyor.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

SİLAHLARI DA BİZDEN…

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.