DOLAR

40,2607$% 0.13

EURO

46,7252% 0.08

STERLİN

53,9495£% 0.21

GRAM ALTIN

4.320,96%0,56

ONS

3.334,69%0,33

BİST100

10.219,40%-0,06

a

TÜGVA belgesinden işsiz kadına taciz çıktı!

TÜGVA'dan sızdığı öne sürülen belgelerde AKP'de ilçe başkanlığı yapan Naci Bilici'nin iş arayan bir kadına taciz mesajları da çıktı.

TÜGVA’da çalıştıktan sonra yollarını ayırdığı öne sürülen bir kişi, AKP’ye yakın vakfa ait belge ve yazışmaları Twitter’da Metin Cihan ismini kullanan Yücel Cihan’a göndermeye devam etti.

Son gönderilen ve Hakkari’nin Yüksekova AKP İlçe Başkanlığı yapan Naci Bilici’nin kendisinden torpil ile iş isteyen bir kadına sarkıntılık yaptığı görüldü.

Bilici’ye ait olduğu öne sürülen yazışmalar sosyal medya hesabında çok sayıda kullanıcı tarafından paylaşıldı. Söz konusu mesajları sosyal medya hesabından paylaşan gazeteci Cihan, “TÜGVA ‘da kutlu yürüyüş” notunu ekledi.

TÜGVA’nın belgelerinden sızan bu konuşmanın ardından AKP’li Naci Bilici hesabını kapatarak kayıplara karıştı.

İŞTE O MESAJLAR:
 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Sedat Peker'den Suikast Listesi, 'Onları da Eklediler'

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.