DOLAR

34,1026$% 0.24

EURO

38,1457% 0.1

STERLİN

45,5889£% 0.48

GRAM ALTIN

2.874,39%1,62

ONS

2.621,87%1,39

BİST100

9.900,25%-0,76

a

İŞTE YARGIYA MÜDAHALENİN BELGESİ!

Başbakan Erdoğan ile Adalet eski Bakanı Sadullah Ergin'e ait olduğu ileri sürülen bir ses kaydı youtube yüklendi. Ses kaydında Erdoğan, Ergin'den daha önce görüştükleri gibi Aydın Doğan'ın beraat etmemesi için işi sıkı tutmasını istiyor.

 Başçalan kullanıcı adıyla Youtube’a yüklenen ses kaydında Başbakan Erdoğan’ın yargıya müdahalesi ile ilgili dinleme kayıtlarının yüklendiği iddia ediliyor. 

Sekiz dakika 57 saniye süren ses kaydındaki iddialara göre; Başbakan Erdoğan, Adalet eski Bakanı Sadullah Ergin’e Aydın Doğan’ın SPK’nın suçduyurusu üzerine kağıt ithalatında offShore şirket kullanarak vergi avantajı sağladığı iddiasıyla yargılandığı mahkemeyi takip etmesini söylüyor.
 
Ancak mahkemenin beraat kararı vermesi üzerine Başbakan Erdoğan Adalet eski Bakanı Sadullah Ergin’i tekrar arayarak hesap soruyor. SPK’nın bu davada Aydın Doğan hakkında kesinlikle mahkumiyet istediğini söyleyen Erdoğan, ‘SPK burada şok’ diyor. Erdoğan bundan sonra Adalet Bakanı’na ne yapacağını soruyor. 

Sadullah Ergin de İstanbul 7. Asliye Ceza Mahkemesi hakimi Abuzer Kaya’nın alevi olduğu yolunda bilgisinin kendisini tarafından da bilindiğini ancak verilen kararın Yargıtay Genel Kurulu’na gideceğini, kararın orada sökmeyeceğini, söylüyor.

Başbakan Erdoğan Ali’nin burara (kendi bulunduğu yerde) olduğunu söylüyor. Sadullah Ergin Ceza Genel Kurulu’ndaki arkadaşlarla gerekirse Ali ile de Bakanlar Kurulu toplantısından önce veya sonra konuşup durumu ayarlacağını belirtiyor.
 
Ergenekon’da Hüseyin Albay’ın da durumunu soran Başbakan Erdoğan’da Adalet eski Bakanı Sadullah Ergin’in yanıtı mahkemenin sonuca bağlayacağını adli tatilden önce mahkemenin karar vereceğini ve ellerinin çok rahatlayacağını söylüyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ANNE DE İNTİHAR ETTİ…

HIZLI YORUM YAP