DOLAR

34,1146$% -0.13

EURO

37,0408% -0.32

STERLİN

44,4478£% 0.1

GRAM ALTIN

2.950,69%0,48

ONS

2.690,89%0,64

BİST100

9.018,06%0,69

a

Koca Başsavcı Sevgilisinin Eski Sevgililerini Gözaltına Aldırdı

Yargı mensuplarının suistimalleri ve görevi kötüye kullanmalarına yönelik bir skandal daha pes dedirtti. Zonguldak'ta Çycuma Başsavcısı Y.Ç., sevgilisinin beş eski sevgilisini gözaltına aldırdı. Sebebi ise duyanları şaşkına çevirdi.

Çaycuma Cumhuriyet Başsavcısı Y.C., avukat sevgilisinin, aralarında avukat ve askerin de bulunduğu 5 eski sevgilisini kendisi adına Instagram hesabı açtıkları ve kişisel verilerini hukuksuz bir şekilde ele geçirdikleri iddiasıyla gözaltına aldırdı.

BİR AVUKAT YAZLIĞINDA GÖZALTINA ALINDI
Yeniçağ’dan Ümit Karadağ’ın haberine göre; soruşturma kapsamında, Zonguldak Barosu Avukatı Ö.U.K. yazlığında gözaltına alındı. İfadesi alınan Ö.U.K.’nın yazlığında ve Zonguldak’taki evinde arama yapıldı. Avukat 24 saat geçmeden serbest bırakıldı.

Ö.U.K., dahil edildiği soruşturma dosyasıyla bir ilgisinin bulunmadığını, bu durumun soruşturma sonucunda da ortaya çıkacağını ve takipsizlik kararı alacağına inandığını söyledi.

SUÇ UNSURUNA RASTLANMADI
Avukat E.Ö.’nin ofisinde çalışan bir personelin isminin de soruşturmada geçtiği öğrenildi. Ofisteki bilgisayarı incelenen personel de serbest bırakıldı. Ö., isminin soruşturmada geçmediğini, konunun personeliyle ilgili olduğunu vurguladı.

Hem yanında çalışan personelin hem de gözaltına alınan diğer meslektaşına ait incelenen telefon ve bilgisayarlarda herhangi bir suç unsura rastlanmadığını söyleyen Avukat Ö, iki ismin de aynı gün serbest bırakıldıklarına dikkati çekti.

SORUŞTURMA KEYFİ Mİ?

Konuyla ilgili konuşan kaynaklar, Başsavcının kıskançlık nedeniyle ‘keyfi bir soruşturma’ yürüttüğünü ileri sürdü.

İDDİALARLA İLGİLİ KONUŞMADI
Çaycuma Başsavcısı Y.C. ise hakkındaki iddialarla ilgili, “Bu konuda açıklama yapamam, İl Başsavcımız konuyu yakından takip ediyor. O açıklama yapabilir” dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Diyanet’e Telefon Yağmuru: Domuz Yedik, Günah mı?

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.