40,2607$% 0.13
46,7252€% 0.08
53,9495£% 0.21
4.320,96%0,56
3.334,69%0,33
10.219,40%-0,06
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunda açıklamalarda bulundu.
Konuşmasında İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na sitemde bulunan Koç, “İnşallah, Fenerbahçe taraftarının Sayın Ekrem İmamoğlu’na hangi şehrin belediye başkanı olduğunu hatırlatma günleri gelmez” ifadelerini kullandı.
Koç ayrıca, “Bu ilden gelen insanların bazılarının enteresan bir özellikleri var. Milli takım teknik direktörü, Fenerbahçe Stadyumu’na maç yapmaya bordo-mavi kravatla gelir. Şehrin Büyükşehir Belediye Başkanı, bordo-mavi kravatla gelir. Kime, ne anlatıyorsunuz?” dedi.
NE OLMUŞTU?
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı’na seçilen duayen gazeteci Uğur Dündar’ı ziyaret etmişti.
Gerçekleştirilen buluşmada yer alan ’61’ numaralı forma ve Özkan Sümer’i anlatan ‘Ufuk Çizgisindeki Adam’ kitabının hediye edilmesi sosyal medyada günün en çok konuşulan konularının başında yer almıştı.
Dündar, son olarak İmamoğlu’na 61 numaralı Fenerbahçe forması hediye etmesiyle ilgili eleştiriyi yanıtlamıştı. Dündar, “Sayın İmamoğlu’na 61 numaralı formayı hediye ettik, yakasına da Fenerbahçe rozetini taktık. Böylece 61 numarayı Fenerbahçeli yaptık. Söylemek istediğimiz, ‘Herkes bir gün Fenerbahçeli olacak.’ Bunu böyle değerlendirenlere çok teşekkür ediyorum. Mesajımız budur ve geri kalanlar ayrıntılardır. Fenerbahçe, şanlı tarihine o kadar öz güvenle bakmaktadır ki ayrıntılarla uğraşmaz ve o ayrıntılar Fenerbahçe tarihine asla toz kondurmaz” diye konuşmuştu.
Galatasaray Efsanesinden Tarihi İtiraf: Şike Yaptık…
1
Ali Palabıyık kimdir, hangi takımı tutuyor, öğren
1228 kez okundu
2
Mourinho’dan Olay Sözler
785 kez okundu
3
Icardi Galatasaray'ı dava etti: Paramı verin
706 kez okundu
4
Hakan Çalhanoğlu’na Mükemmeliyet ödülü!
700 kez okundu
5
Yüksel Yıldırım: ‘Fenerbahçe’de taşlar yerinden oynar’
673 kez okundu
Maduro Operasyonunda Görünmez Silah Şoke Etti! Burun Kanaması, Kusma ve Beyin Sarsıntısı!
İpek M. Konuştu: Mehmet Akif Ersoy Çakarlı Araçla Uyuşturucu Taşıdı, Evlerde Grup Seks Partileri Düzenlendi!
Halep’te İmha Savaşı! 10 Mart Anlaşması Çöktü, Şam Ordusu Kürt Mahallelerini Kuşattı: 140 Bin Sivil Kaçıyor!
Maduro sonrası sıra ona mı geliyor?
Plastik poşet fiyatı yeni yılda 1 lira olacak
Bahar dizisi bu akşam final yapıyor!
Eski Habertürk yöneticisi Veyis Ateş ve fenomen Taner Çağlı gözaltına alındı
Skandalın Böylesi! Öldürülen Adamın Karısıyla İlişki Yaşayan Savcı Bombası
İstanbul İçin Sonun Başlangıcı mı? NYT ve Science Dergisi İfşa Etti: Faylar İstanbul’a Doğru Kilitlendi!
Medyada yatak odası skandalı: 35 Yaşındaki Spiker “O Anları” Anlattı! Mehmet Akif Ersoy ve “Üçlü İlişki, Rulo Para, Kokain” İtirafları