40,2607$% 0.13
46,7252€% 0.08
53,9495£% 0.21
4.320,96%0,56
3.334,69%0,33
10.219,40%-0,06
Şanlıurfa’dan AK Parti milletvekili adayı olan isimler şöyle:
Bekir Bozdağ
Abdülkadir Emin Önen
Abdürrahim Dusak
Mehmet Ali Cevheri
Cevahir Asuman Yazmacı
İbrahim Eyyüpoğlu
Hikmet Başak
Mehmet Faruk Pınarbaşı
Mahmut Kaçar
Nihat Kılıç
Emre Karaçizmeli
Mehmet İlhami Günbegi
Abdullah Aksak
Abdürrahim Toru
1) İbrahim Tatlıses, 1991 Türkiye genel seçimlerinde Şanlıurfa 1. bölge milletvekilliği için bağımsız aday olmuş, seçilememiştir.
2) 22 Temmuz 2007 tarihinde yapılan milletvekili genel seçimlerinde Genç Parti’den İstanbul 3. Bölge 1. sıradan milletvekili adayı olmuş, partisi barajı aşamayınca milletvekili seçilememiştir.
3) Tatlıses 2011 Türkiye genel seçimlerinde önce AKP’den adaylık başvurusunda bulunmuş ancak bu partiden aday gösterilmemiştir. İbrahim Tatlıses bu seçimlerde Şanlıurfa’dan bağımsız milletvekili adayı olmuş fakat sonradan adaylığını geri çekmiştir.
4) İbrahim Tatlıses 2015 seçimlerinde de memleketi Şanlıurfa’dan AKP’den milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptı fakat seçilemedi.
5) İbrahim Tatlıses, 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak seçimler için AKP’den 2. kez milletvekili aday adayı olmak için başvuru yapmıştır fakat tekrar aday olarak gösterilmemiştir. AKP İzmir’den milletvekili aday listesinden 7. sırada gösterilmesini reddettiği ve bu nedenle aday olmadığı öğrenilmiştir.
6) İbrahim Tatlıses, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak 2023 Türkiye cumhurbaşkanlığı seçimi için Şanlıurfa’dan 4. kez AKP’den milletvekili aday adayı başvurusunda bulundu fakat nihai listede bir kez daha yer almadı.
Nusret bağış sözünü tuttu, 25 milyonu yatırdı
1
66'lık Muazzez Ersoy sahneye sütyensiz çıktı
53946 kez okundu
2
Eser Eyüboğlu ve Ezgi Eyüboğlu kardeş mi, Öğren!
3294 kez okundu
3
Kadir Ezildi’nin nişanlısı Gamze Türkmen’in türbansız halini sansürsüz yayınladılar
3205 kez okundu
4
Dilan Polat, eşinin cezaevindeyken yazdığı mektubu paylaştı!
1486 kez okundu
5
Ahmet Can Dündar Kimdir, Nereli?
1289 kez okundu
Maduro Operasyonunda Görünmez Silah Şoke Etti! Burun Kanaması, Kusma ve Beyin Sarsıntısı!
İpek M. Konuştu: Mehmet Akif Ersoy Çakarlı Araçla Uyuşturucu Taşıdı, Evlerde Grup Seks Partileri Düzenlendi!
Halep’te İmha Savaşı! 10 Mart Anlaşması Çöktü, Şam Ordusu Kürt Mahallelerini Kuşattı: 140 Bin Sivil Kaçıyor!
Maduro sonrası sıra ona mı geliyor?
Plastik poşet fiyatı yeni yılda 1 lira olacak
Bahar dizisi bu akşam final yapıyor!
Eski Habertürk yöneticisi Veyis Ateş ve fenomen Taner Çağlı gözaltına alındı
Skandalın Böylesi! Öldürülen Adamın Karısıyla İlişki Yaşayan Savcı Bombası
İstanbul İçin Sonun Başlangıcı mı? NYT ve Science Dergisi İfşa Etti: Faylar İstanbul’a Doğru Kilitlendi!
Medyada yatak odası skandalı: 35 Yaşındaki Spiker “O Anları” Anlattı! Mehmet Akif Ersoy ve “Üçlü İlişki, Rulo Para, Kokain” İtirafları
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.