DOLAR

34,2397$% 0.15

EURO

37,2889% 0.2

STERLİN

44,5487£% -0.41

GRAM ALTIN

2.945,06%0,64

ONS

2.677,23%0,56

BİST100

8.814,55%-0,52

a

Köfteci Yusuf krizi sonrası, hükümete yakın yazardan dikkat çeken iddia

Köfteci Yusuf krizi gündemden düşmezken, hükümete yakın isimlerden Cem Küçük ciddi bir iddiada bulundu. Küçük; dana eti diye domuz eti, bal diye glikoz, sucuk diye eşek eti satan tanınmış başka firmaların yakın zamanda deşifre olacağını öne sürdü.

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın taklit ve tağşiş ürün satan firmaları deşifre etmesinin ardından ülke gündeminin zirvesine oturan marka Köfteci Yusuf ve sahibi Yusuf Akkaş oldu.

Akkaş yaşananların “komplo” olduğunu öne sürdü. Köfteci Yusuf’a başlatılan boykot rüzgarı bir anda tersine döndü ve pek çok kişi firmaya destek vermek için şubelerine akın etti.

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, köşe yazısında taklit ve tağşiş yapın tanınmış başka firmaların da yakın zamanda deşifre edileceğini iddia etti.

Küçük, şu satırları kaleme aldı:

“Bu arada önümüzdeki günlerde tanınmış başka firmalar da çıkabilir. Hatta bazı beş yıldızlı otellerde de benzer sıkıntılar olduğu açıklanabilir. Kusura bakmayın, bu millete dana eti diye domuz eti, bal diye glikoz, sucuk diye eşek eti yedirenler, her türlü taklit ve tağşiş yapanlar bedeli neyse ödeyecek. Yıllardır kim bilir bu millete neler yedirdiniz!..”

Küçük’ün bu açıklaması sosyal medyada, gerçekten bir şey mi biliyor yoksa fırtına mı geliyor, yorumlarına neden oldu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AK Parti ile CHP arasındaki fark yalnızca 0.5 puan

HIZLI YORUM YAP