40,2607$% 0.13
46,7252€% 0.08
53,9495£% 0.21
4.320,96%0,56
3.334,69%0,33
10.219,40%-0,06
Adli Tıp Kurumu Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, ”Son günlerde bazı medya kuruluşları tarafından yayımlanan ‘Adli Tıp Defne Joy Foster’ın otopsi raporunu açıkladı’ şeklindeki haberler tamamen asılsız olup, Defne Joy Foster ile ilgili tetkikler henüz tamamlanmamış olduğu için hazırlanmış bir otopsi raporu halihazırda mevcut değildir” denildi.
Foster’ın ölüm sebebinin KOAH’a bağlı solunum yetmezliği ve aspirasyon olarak sunulduğu haberlerin spekülasyondan öte bir anlam taşımadığı belirtilen açıklamada, tetkikler tamamlandıktan sonra hazırlanacak olan raporun doğrudan ilgili cumhuriyet başsavcılığına gönderileceği kaydedildi.
Açıklamada, Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanarak ilgili cumhuriyet başsavcılığına gönderilmiş ve ölüm sebebini izah eden herhangi bir raporun mevcut olmamasına rağmen ”Adli Tıp hatalı, KOAH’tan ölmüş olamaz” gibi yorumların uzmanlar tarafından dillendirilmesinin de üzülerek müşahede edildiği belirtildi.
Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
”Dolayısıyla raporun ilgili cumhuriyet başsavcılığına ulaşması öncesinde tahminlere ve spekülasyonlara dayalı olan bu türden haberlerin gizliğin esas olduğu soruşturma sürecine halel getirdiği ve kurumları zan altında bıraktığını ilgililere hatırlatır, bu bilgi kirliliğinin bir an önce temizlenmesi için Adli Tıp Kurumunun titizlikle hazırlayacağı raporu en kısa sürede ilgili cumhuriyet başsavcılığına sunacağını kamuoyuna saygıyla duyururuz.”
DÜNYANIN EN KÖTÜSÜ AMA…
1
66'lık Muazzez Ersoy sahneye sütyensiz çıktı
53946 kez okundu
2
Eser Eyüboğlu ve Ezgi Eyüboğlu kardeş mi, Öğren!
3294 kez okundu
3
Kadir Ezildi’nin nişanlısı Gamze Türkmen’in türbansız halini sansürsüz yayınladılar
3205 kez okundu
4
Dilan Polat, eşinin cezaevindeyken yazdığı mektubu paylaştı!
1487 kez okundu
5
Ahmet Can Dündar Kimdir, Nereli?
1289 kez okundu
Maduro Operasyonunda Görünmez Silah Şoke Etti! Burun Kanaması, Kusma ve Beyin Sarsıntısı!
İpek M. Konuştu: Mehmet Akif Ersoy Çakarlı Araçla Uyuşturucu Taşıdı, Evlerde Grup Seks Partileri Düzenlendi!
Halep’te İmha Savaşı! 10 Mart Anlaşması Çöktü, Şam Ordusu Kürt Mahallelerini Kuşattı: 140 Bin Sivil Kaçıyor!
Maduro sonrası sıra ona mı geliyor?
Plastik poşet fiyatı yeni yılda 1 lira olacak
Bahar dizisi bu akşam final yapıyor!
Eski Habertürk yöneticisi Veyis Ateş ve fenomen Taner Çağlı gözaltına alındı
Skandalın Böylesi! Öldürülen Adamın Karısıyla İlişki Yaşayan Savcı Bombası
İstanbul İçin Sonun Başlangıcı mı? NYT ve Science Dergisi İfşa Etti: Faylar İstanbul’a Doğru Kilitlendi!
Medyada yatak odası skandalı: 35 Yaşındaki Spiker “O Anları” Anlattı! Mehmet Akif Ersoy ve “Üçlü İlişki, Rulo Para, Kokain” İtirafları