DOLAR

$%

EURO

%

STERLİN

£%

GRAM ALTIN

%

ONS

%

BİST100

%

a

SALDIRIYI ARAŞTIRIYORLARMIŞ!

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Yeniköy Parkı'nda düzenlenen Gezi Parkı forumuna yönelik saldırıyı araştırdıklarını söyledi.

  İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Gezi olaylarıyla ilgili herhangi bir kayıp müracaatı olmadığını belirtti. Vali Mutlu, gazetecilerin Gezi Parkı direnişinde gözaltında alınan 9 kişinin kayıp olduğu iddialarıyla ilgili sorularını yanıtladı. 

Gezi olaylarıyla ilgili herhangi bir kayıp müracaatı olmadığını söyleyen Mutlu, şöyle konuştu: “İstanbulumuzda her gün kaybolan insanımız, gençlerimiz, çocuklarımız var. Bu ayrı bir konu. Ama şu olaylarla ilgili bize ulaşmış bir müracaat yok ama olabilir, her gün yeni bir müracaat gelebilir. Fakat bunların hepsi spekülasyon. Onu da ifade etmek istiyorum ama en son sağlıklı bilgiyi ben emniyetimizden alır, bugün gerekirse bir yazılı açıklamayla sizlere en son durumu ifade ederim, yanlış bir bilgiye düşmemek bakımından. Belki bugün yapılmış olan yeni müracaatlar olabilir. Dolayısıyla şu an itibariyle size bilgi verebilmem için emniyetimizle bunu bir daha değerlendirmem gerekir ama benim bildiğim kadarıyla Gezi olaylarıyla ilgili olarak bir kayıp müracaatı yok. Ama farklı müracaat, çocuğu işte Beylikdüzü’nde kaybolmuştur. Kızı, babası kaybolmuştur. Bunlar her gün yaşadığımız, her gün yapılan müracaatlar türünde kayıplardır. Bununla ilgili gün içinde size detaylı bilgi içeren yazılı açıklamayı yapacağım.”

KİREMİTLE DARP EDİLEN VATANDAŞ
Bir polis memuru açığa alındı, 5 zabıta açığa müfettişlerin incelemesi devam ediyor.

YENİKÖY SALDIRISI
Yeniköy’de yapıldığı iddia edilen saldırıyı araştırıyoruz

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TSK: TERÖRİSTLER ATEŞ AÇTI!

HIZLI YORUM YAP