DOLAR

34,1026$% 0.24

EURO

38,1457% 0.1

STERLİN

45,5889£% 0.48

GRAM ALTIN

2.874,39%1,62

ONS

2.621,87%1,39

BİST100

9.900,25%-0,76

a

OLAY PROFESÖR YUZDEYUZHABER’E KONUŞTU…

Kadın hastasını kovduğu yönündeki haberler dolayısıyla sosyal medyada tepki çeken Profesör Doktor Ertuğrul Taşan, YUZDEYUZHABER'e konuştu. İşte o açıklamalar...

 Bezmi Alem Vakıf Üniversitesi Hastanesi İç hastalıkları / Endokrinoloji Uzmanı Prof. Dr. Ertuğrul Taşan, tahlil sonuçlarını göstermek için kendisiyle görüşmeye çalışan hastasını odadan kovduğuna ilişkin haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, ” Ben kovmadım sadece beklemesini söyledim ama böyle bir algıya kapılmış olabilir” dedi.

Sonuçları göstermek ve hastalığının ne olduğunu öğrenmek için Prof. Dr. Ertuğrul Taşan’ın yanına giden hasta Güldeniz Demir, doktorun kendisini odasından kovduğunu, bunu neden yaptığını bilmediğini ve hala olayın üzüntüsünü yaşadığını söylemişti. Konunun özellikle internet ve sosyal medyada yeralmasının ardından YUZDEYUZHABER’e konuşan Profesör Taşan, ” Ben bugüne kadar bir tek hastamı kovmuş değilim. Bahsekonu hasta hatırla gelmiş biriydi ve beklemesini söyledim. En fazla 3-5 dakika bekleyecekti ancak kendisi bunu kabul etmedi ve gitti. Sonrasında böyle bir algıya kapılmış olabilir. Ben kovmak gibi bir kelime dahi kullanmadım” dedi.
HASTA GÜLDENİZ DEMİR NE DEMİŞTİ?

“HAKSIZ YERE BAŞKA HASTALARI KABUL ETTİ…”
Hipokrat yemini etmiş hiçbir doktorun bu türden muameleye hakkı olmadığını, insani tutum bakımından dahi davranış şeklinin can acıtıcı olduğunu belirten Demir, ” Profesör konumuna yükselmiş bir doktorun böylesine küçük düşürücü davranışına maruz kalmak gerçekten çok üzücü. Kendisine ne hakaret ettim ne de sesimi yükselttim. Ben sıramı beklerken başka bayan hastaları kabul etti. 45 dakikadır Beklediğimi, başka hastayı almaması gerektiğini söyleyince sinirlendi, ‘git bekle’ dedi. Yeniden beklemeye başladım. Sıram geldi, kapısını çalıp odasına girdim. Daha bir şey soramadan bağırmaya başladı ve ‘Sana bakmak zorunda değilim’ dedi. Sonrasında telefon açtım ve hocam beni neden reddettiniz dedim. Telefonda da bağırmaya başladı” dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

UYARDI DİYE KADIN HASTASINI KOVDU!

HIZLI YORUM YAP