40,2607$% 0.13
46,7252€% 0.08
53,9495£% 0.21
4.320,96%0,56
3.334,69%0,33
10.219,40%-0,06
İşte Pınar Susmuş’un açıklaması:
SEVGİLİ YOL ARKADAŞLARIM,
AYDINLIK TÜRKİYE ÜLKÜSÜNE İNANMIŞ DAVA ARKADAŞLARIM,
Bir düşünce ektik Türkiye’nin toprağına diyerek çıktığımız onurlu yolculuğun bir o kadar da zorlu olduğunun farkında ve bilincindeydim. Bu nedenle çıktığımız yolda sonuç ne olursa olsun CESARET-AKIL VE SEVGİ yolculuğumuzun devam edeceğini her fırsatta ve her platformda dile getirdim.
İlke ve değerlerine yürekten inandığım partimin, Cumhuriyet Halk Partisi’nin milletvekili aday adayı olmak benim için bir onurdur, gururdur. Beni bu yolda yüreklendiren, bana yol arkadaşlığı eden, bu uğurda benimle gecesini gündüzüne katan tüm dostlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Ve hepinize bir kez daha kararlılıkla ve inançla ifade ediyorum ki; CESARET-AKIL VE SEVGİ YOLCULUĞUMUZ BİTMEDİ AKSİNE BU YOL İLK GÜNDEN DAHA AYDINLIK, DAHA KALABALIK VE ÇOK DAHA GÜÇLÜ. Bana düşen görev ise bu aydınlık yolda partimin başarısı için elimden geleni yapmak, verilecek her görev ve sorumluluğu layıkıyla yerine getirmek olacaktır.
Aday listeleri açıklandığı andan itibaren temel hedefimiz partimizi iktidara taşımak, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Başbakan görmektir. Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarını barış ve kardeşlik türküleri ile kenetlenmiş olarak karşılamak dileğiyle hepinize bir kez daha sonsuz sevgilerimi sunuyor; Pınar Susmuş’un, partisinin bir neferi olarak siyasetin içinde var olma kararlılığını bir kez daha ilan ediyorum.
CHP’Lİ VEKİLDEN MÜFTÜLÜK ZİYARETİ
1
5 ilde sel: Uzmanından uyarı! | Son dakika haberleri
802512 kez okundu
2
Tur otobüsü devrildi: 20 yaralı | Son dakika haberleri
391996 kez okundu
3
Malatya haberleri: "Kaçmayıp haber verse annemin parçalarını toplamazdık!" | Son dakika haberleri
228681 kez okundu
4
Üsküdar Vecdi Diker Tüneli’ndeki kazada motosikletli sürücü can verdi
23105 kez okundu
5
Kastamonu'da bir kadının 18 yıl önce kaybolmasıyla ilgili gözaltına alınan gelini tutuklandı – Güncel haberler
19632 kez okundu
Maduro Operasyonunda Görünmez Silah Şoke Etti! Burun Kanaması, Kusma ve Beyin Sarsıntısı!
İpek M. Konuştu: Mehmet Akif Ersoy Çakarlı Araçla Uyuşturucu Taşıdı, Evlerde Grup Seks Partileri Düzenlendi!
Halep’te İmha Savaşı! 10 Mart Anlaşması Çöktü, Şam Ordusu Kürt Mahallelerini Kuşattı: 140 Bin Sivil Kaçıyor!
Maduro sonrası sıra ona mı geliyor?
Plastik poşet fiyatı yeni yılda 1 lira olacak
Bahar dizisi bu akşam final yapıyor!
Eski Habertürk yöneticisi Veyis Ateş ve fenomen Taner Çağlı gözaltına alındı
Skandalın Böylesi! Öldürülen Adamın Karısıyla İlişki Yaşayan Savcı Bombası
İstanbul İçin Sonun Başlangıcı mı? NYT ve Science Dergisi İfşa Etti: Faylar İstanbul’a Doğru Kilitlendi!
Medyada yatak odası skandalı: 35 Yaşındaki Spiker “O Anları” Anlattı! Mehmet Akif Ersoy ve “Üçlü İlişki, Rulo Para, Kokain” İtirafları