40,2607$% 0.13
46,7252€% 0.08
53,9495£% 0.21
4.320,96%0,56
3.334,69%0,33
10.219,40%-0,06
Şengül, “Biz güçlülerin değil; güçsüzlerin, ötelenmişlerin partisiyiz. Bazı partiler etnik kökeni temsil ediyor, bazıları ise sadece sahil kesimini. Ama AK Parti tüm Türkiye’nin partisidir.” dedi.
AK Parti Kınık İlçe Teşkilatı üyeleri ile birlikte esnafları dinleyen, vatandaşlarla sohbet ederek AK Parti’nin hedefini, projelerini anlatıp destek isteyen Aydın Şengül, muhtarlar ve sivil toplum üyeleriyle de yemek yedi.
Vatandaşların sorunlarını kağıt üzerinde bırakmayacaklarını belirten Şengül, “Atalarımız bize büyük bir medeniyet bıraktı. Türkiye’nin dünya siyasetindeki yeri gerçekten onur verici. Avrupa ülkeleri ve Amerika artık bizim bulunduğumuz coğrafyada bize sormadan bir şey yapamıyor.” dedi.
Konuşmasında AK Parti dışındaki diğer siyasi partilerin izledikleri politikalara da işaret eden AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Aydın Şengül, “Diğer siyasi partilerin toplumu ayrıştıran bir politikada ısrar ettiklerini görürsünüz. Bazı partiler etnik kökeni temsil ediyor, bazıları ise sadece sahil kesimini. Ama AK Parti tüm Türkiye’nin partisi. Yıllardır ötelenmiş kişileri bağrımıza bastık, vatandaşı ayrıştıran statükonun her zaman karşısında olduk ve olacağız.” diye konuştu.
“İZMİR’İN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ…”
1
5 ilde sel: Uzmanından uyarı! | Son dakika haberleri
802512 kez okundu
2
Tur otobüsü devrildi: 20 yaralı | Son dakika haberleri
391996 kez okundu
3
Malatya haberleri: "Kaçmayıp haber verse annemin parçalarını toplamazdık!" | Son dakika haberleri
228681 kez okundu
4
Üsküdar Vecdi Diker Tüneli’ndeki kazada motosikletli sürücü can verdi
23105 kez okundu
5
Kastamonu'da bir kadının 18 yıl önce kaybolmasıyla ilgili gözaltına alınan gelini tutuklandı – Güncel haberler
19632 kez okundu
Maduro Operasyonunda Görünmez Silah Şoke Etti! Burun Kanaması, Kusma ve Beyin Sarsıntısı!
İpek M. Konuştu: Mehmet Akif Ersoy Çakarlı Araçla Uyuşturucu Taşıdı, Evlerde Grup Seks Partileri Düzenlendi!
Halep’te İmha Savaşı! 10 Mart Anlaşması Çöktü, Şam Ordusu Kürt Mahallelerini Kuşattı: 140 Bin Sivil Kaçıyor!
Maduro sonrası sıra ona mı geliyor?
Plastik poşet fiyatı yeni yılda 1 lira olacak
Bahar dizisi bu akşam final yapıyor!
Eski Habertürk yöneticisi Veyis Ateş ve fenomen Taner Çağlı gözaltına alındı
Skandalın Böylesi! Öldürülen Adamın Karısıyla İlişki Yaşayan Savcı Bombası
İstanbul İçin Sonun Başlangıcı mı? NYT ve Science Dergisi İfşa Etti: Faylar İstanbul’a Doğru Kilitlendi!
Medyada yatak odası skandalı: 35 Yaşındaki Spiker “O Anları” Anlattı! Mehmet Akif Ersoy ve “Üçlü İlişki, Rulo Para, Kokain” İtirafları