DOLAR

34,1026$% 0.24

EURO

38,1457% 0.1

STERLİN

45,5889£% 0.48

GRAM ALTIN

2.874,39%1,62

ONS

2.621,87%1,39

BİST100

9.900,25%-0,76

a

İZMİR’DE BOMBA PANİĞİ…

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, ana caddenin yaklaşık iki saat trafiğe kapatılmasına sebep olan şüpheli bavul korku yarattı...

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, ana caddenin yaklaşık iki saat trafiğe kapatılmasına sebep olan şüpheli bavul boş çıktı. Özel bir hastaneye çok yakın noktada bulunan bavula bomba imha ekipleri müdahale etti. Uzman polis, bavulun boş olduğunu anlayınca fünye bağlamadan geri döndü. 

Olay, Eskiizmir semtinde meydana geldi. Akaryakıt istasyonu yakınlarında yolun kenarında bir bavul bulunduğunu fark eden vatandaşlar, bavulun sahibinin çıkmaması üzerine polisi arayarak durumu bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen resmi asayiş ekipleri yolu trafiğe kapatarak çevre güvenliğini aldı. Durum, Bomba İmha Şube Müdürlüğü ekiplerine bildirildi. İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde başka bir şüpheli pakete bakan uzman ekibin olay yerine gelmesi yaklaşık 2 saat sürdü. Ana caddeden geçmek isteyen vatandaşlar araçlarıyla alternatif yollara yönlendirildi. Bazı vatandaşlar evlerinin balkonundan olan biteni izledi. Uzman ekipte görevli polis, özel kıyafetini giyerek şüpheli bavula yaklaştı. Polis, bavulun kapağını açınca içinin boş olduğunu gördü ve fünye bile takmadan geri döndü. Bavulun boş çıkmasıyla çevrede bulunanlar rahat bir nefes aldı. Yaklaşık 2 saat trafiğe kapanan yol yeniden açıldı. Polis, boş bavulu çöpe attı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AK PARTİ’Lİ ADAY ADAYI CHP’Yİ İZLEMİŞ!

HIZLI YORUM YAP