40,2607$% 0.13
46,7252€% 0.08
53,9495£% 0.21
4.320,96%0,56
3.334,69%0,33
10.219,40%-0,06
”MİLYONLARCA TARAFTARI BULUNAN, TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜ FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ, BUGÜN İÇİNDE BULUNDUĞU SÜREÇTEN GEÇMİŞTE DE OLDUĞU GİBİ YİNE CAMİASININ KENETLENMESİ İLE ÇIKACAKTIR”
“SÖZ KONUSU SORUŞTURMANIN HENÜZ ÇOK YENİ OLMASI VE HUKUKİ DETAYLARIN TAM OLARAK BİLİNMEMESİ NEDENİYLE ÇOK SAYIDA SPEKÜLASYON VE YANLIŞ YORUMLAR YAPILMAKTADIR”
“BİLGİ KİRLİLİĞİ İÇERİSİNDE, KULÜBÜMÜZ HAKKINDA YANLIŞ YORUMLARDA BULUNMAMAK ADINA, KAMUOYUNUN RESMİ MAKAMLAR VE KULÜBÜMÜZ TARAFINDAN YAPILAN AÇIKLAMALAR DIŞINDA HİÇBİR AÇIKLAMA YA DA YORUMA İTİBAR ETMEMESİNİ ÖNEMLE HATIRLATIRIZ”
Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu, 04.07.2011 tarihinde saat 10:00’da toplanarak kamuoyunu bilgilendirmek adına aşağıdaki açıklamayı yaptı:
1- Yaşanan süreçte yönetimimiz ve tüm camiamızın Türk adaletine olan güveni tamdır. Söz konusu sürecin en kısa zamanda tamamlanarak, adaletin yerini bulacağı konusunda şüphemiz yoktur. Kulübümüz avukatları süreci anbean takip etmekte ve gerekli tüm hukuki girişimler ve değerlendirmeler anında yapılmaktadır.
2- Fenerbahçe Spor Kulübü 104 yıllık bir geçmişe sahip ciddi ve büyük bir kurumdur. Dünyanın sayılı spor kulüplerinden biri olan, hisseleri borsada işlem gören, yüzlerce çalışanı ve iki bine yakın lisanslı sporcusu bulunan ve dokuz dalda faaliyet gösteren kulübümüz, tüm sportif ve ticari faaliyetlerini dün olduğu gibi bugün de aynen ve kesintisiz biçimde sürdürmektedir ve yarın da sürdürecektir. Şartlar her ne olursa olsun kulübümüz her tür yükümlülüğünü tam ve eksiksiz yerine getirebilecek güçtedir.
3- Söz konusu soruşturmanın henüz çok yeni olması ve hukuki detayların tam olarak bilinmemesi nedeniyle çok sayıda spekülasyon ve yanlış yorumlar yapılmaktadır. Bilgi kirliliği içerisinde, kulübümüz hakkında yanlış yorumlarda bulunmamak adına, kamuoyunun resmi makamlar ve kulübümüz tarafından yapılan açıklamalar dışında hiçbir açıklama ya da yoruma itibar etmemesini önemle hatırlatırız. Basın kuruluşları ve yorumculardan da beklentimiz, kulübümüz ve camiamıza zarar verebilecek nitelikte ve henüz kesinleşmemiş konular hakkında yanlış yorumlar yapmaktan kaçınmalarıdır.
Milyonlarca taraftarı bulunan, Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütü Fenerbahçe Spor Kulübü, bugün içinde bulunduğu süreçten geçmişte de olduğu gibi yine camiasının kenetlenmesi ile çıkacaktır.
PERİLER TARİH YAZDI…
1
Ali Palabıyık kimdir, hangi takımı tutuyor, öğren
1227 kez okundu
2
Mourinho’dan Olay Sözler
783 kez okundu
3
Icardi Galatasaray'ı dava etti: Paramı verin
705 kez okundu
4
Hakan Çalhanoğlu’na Mükemmeliyet ödülü!
699 kez okundu
5
Yüksel Yıldırım: ‘Fenerbahçe’de taşlar yerinden oynar’
673 kez okundu
Maduro Operasyonunda Görünmez Silah Şoke Etti! Burun Kanaması, Kusma ve Beyin Sarsıntısı!
İpek M. Konuştu: Mehmet Akif Ersoy Çakarlı Araçla Uyuşturucu Taşıdı, Evlerde Grup Seks Partileri Düzenlendi!
Halep’te İmha Savaşı! 10 Mart Anlaşması Çöktü, Şam Ordusu Kürt Mahallelerini Kuşattı: 140 Bin Sivil Kaçıyor!
Maduro sonrası sıra ona mı geliyor?
Plastik poşet fiyatı yeni yılda 1 lira olacak
Bahar dizisi bu akşam final yapıyor!
Eski Habertürk yöneticisi Veyis Ateş ve fenomen Taner Çağlı gözaltına alındı
Skandalın Böylesi! Öldürülen Adamın Karısıyla İlişki Yaşayan Savcı Bombası
İstanbul İçin Sonun Başlangıcı mı? NYT ve Science Dergisi İfşa Etti: Faylar İstanbul’a Doğru Kilitlendi!
Medyada yatak odası skandalı: 35 Yaşındaki Spiker “O Anları” Anlattı! Mehmet Akif Ersoy ve “Üçlü İlişki, Rulo Para, Kokain” İtirafları
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.