DOLAR

34,1026$% 0.24

EURO

38,1457% 0.1

STERLİN

45,5889£% 0.48

GRAM ALTIN

2.874,39%1,62

ONS

2.621,87%1,39

BİST100

9.900,25%-0,76

a

HASTANEDEKİ EŞİNE KURŞUN YAĞDIRDI

Yılmaz Kaya eşi Tuğba Kaya'ya kurşun yağdırdı. Sebebi ise...

 ANKARA’da, 28 yaşındaki Yılmaz Kaya, kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle boşanma davası açtığını öğrendiği eşi 24 yaşındaki Tuğba Kaya’ya tabancayla kurşun yağdırdı. Vücuduna 6 kurşun isabet eden Tuğba Kaya ağır yaralanırken, kaçan Yılmaz Kaya, polisin nefes kesen operasyonuyla yakalandı. Polise de silah çeken Kaya, gözaltına alındığında “Eşimi beni aldattığı için vurdum” dedi. Yapılan müdahale sonrası hayati tehlikeyi atlatan Tuğba Kaya, “Can güvenliğim yoktu. Gerekli yerlere başvurdum ama devlet beni koruyamadı, şu anda yaşamam mucize” dedi.

Keçiören İlçesi’nde oturan Tuğba Kaya, kendisine şiddet uyguladığı ve geçinemedikleri gerekçesiyle, 2 yıl önce evlendiği eşi Yılmaz Kaya’ya boşanma davası açarak evi terk etti. Yılmaz Kaya, evi terk eden eşinin boşanma davası açtığını da öğrenince öfkelendi ve onu aramaya başladı. Yılmaz Kaya, geçen hafta, eşinin hasta olan annesine hastanede refakat ettiğini öğrendi. 

Yenimahalle’deki Onkoloji Hastanesi’ne giden Yılmaz Kaya, annesinin gözü önünde eşi Tuğba Kaya’ya tabancayla kurşun yağdırdı. Tuğba Kaya, vücuduna aldığı 6 kurşunla ağır yaralandı. Tuğba Kaya’nın ayrıca kurşun isabet eden sağ el işaret parmağı da koptu.

Aynı hastanede yoğun bakıma alınan Tuğba Kaya, yapılan müdahale sonrası hayati tehlikeyi atlattı.

Bu arada eşine kurşun yağdıran Yılmaz Kaya ise kaçtı. Kaya, olaydan 2 gün sonra da eşinin ilişkisi olduğunu öne sürdüğü O.Ç.’nin de evini kurşunladı.

POLİSE SİLAH ÇEKTİ
Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro ekipleri, Yılmaz Kaya’yı yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı.

Polis, dün gece Keçiören İlçesi’ndeki evinin yakınlarına gelen Yılmaz Kaya’yı yakalamak istedi. Karşısında polis ekiplerini gören Kaya, silah çekerek koşarak kaçmaya başladı. Daha sonra aracına binerek kaçmaya devam eden Kaya, Dışkapı Mevkii’nde tekrar kıstırıldı. Aracını bırakarak yine koşmaya başlayan Kaya, çıkmaz bir sokakta polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

‘BENİ ALDATIYORDU’

Gözaltına alınan Yılmaz Kaya, polise verdiği ifadesinde, “Eşim, beni O.Ç. ile aldatıyordu. Boşanma davası açtıktan sonra onunla yaşamaya başladı. Bunu kendime yediremedim. Hastaneye gittiğim günde yine O.Ç. ile gördüm. Dayanamayıp vurdum, namus meselesi” dedidiği öğrenildi.

Hastenede tedavisi süren Tuğba Kaya ise eşine boşanma davası açtığı için saldırıya uğradığını belirterek, “Can güvenliğim yoktu. Gerekli yerlere başvurdum ama devlet beni koruyamadı, şu anda yaşamam mucize” dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

PES ARTIK! SAPIKLIĞIN BÖYLESİ…

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.