40,2607$% 0.13
46,7252€% 0.08
53,9495£% 0.21
4.320,96%0,56
3.334,69%0,33
10.219,40%-0,06
”ARZUM YAPMADIĞIM VE SAMİMİ OLARAK SÖYLEDİĞİM, İŞLEMEDİĞİM BU SUÇLARDAN DOLAYI ŞAHSIMIN SERBEST BIRAKILMASI, DIŞARIDAN BU DAVANIN DEVAM ETMESİ, SONUNDA ÇIKACAK KARAR NETİCESİNDE, SUÇUMUZ VAR İSE BU SUÇUMUZUN CEZASINI ÇEKMEKTİR. ŞU AN SAĞLIK NEDENİYLE BİR YERE, CEZAEVİNE GİTMEM BENİ ZOR DURUMDA BIRAKACAKTIR. FENERBAHÇE VE FENERBAHÇE CAMİASINI ÇOK SEVDİĞİMİ SÖYLÜYORUM. SON SÖZÜMÜN DE TÜM FENERBAHÇELİLERİN SÖYLEDİĞİ GİBİ DAR AĞACINDA OLSAMDA SON SÖZÜM FENERBAHÇE OLACAKTIR”
“RAHATSIZLIKLARIM, SAĞLIK SORUNLARIM VAR. KALBİMDE STENT TAKILI, DAMARIMDA TIKANIKLIK VAR, BÖBREĞİMDE KİST VAR, ŞEKER VE TANSİYON HASTALIĞIM VAR. GÖZALTINA ALINDIĞIMDAN BU YANA HEMEN HEMEN HER GÜN HASTANEYE GİDİP GELDİM. ŞU ANDA DA AYNI RAHATSIZLIKLARI YAŞIYORUM”
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın İstanbul Cumhuriyet Başsavcısına verdiği ifadesinden bir bölüm, Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden bildirildi.
Aziz Yıldırım’ın ifadesi şöyle;
“13 yıllık Fenerbahçe Kulübü Başkanlık döneminde kulübü aldığım yerden getirdiğim nokta malumdur. Dernek olan Fenerbahçe kulübünü kurumsal bir yapıya dönüştürdüm. Bugün Avrupa’nın en önemli spor kulüplerinden biri haline geldi. Bugün salonlarda bayan ve erkeklerde, voleybolda bayan ve erkeklerde bütün Avrupa’da başarılar yakalamaya, bireysel anlamda sporcularımızda Avrupa’da başarılar kazanmaya başladı. Aynı şekilde Futbolda da Türkiye’ye önemli isimleri transfer ederek Fenerbahçe ve Türkiye’nin ismini her yerde duyurmaya başladık. Bugün verdiğim ifade içerisindeki suçlamaları kabul etmediğimi zaten belirttim.
Bunları yapmadığımı da vicdanen belirtiyorum. Gizlilik ilkesine rağmen yayınlarda Devletin emniyetinde çektirdiğim resimlerin kamuoyuna yansıması ve sanki suçluymuşum gibi kamuoyu oluşturmaya çalışılması, Taraf ve Fotomaç gibi yayın ilkelerine uymayan iki gazetenin Kıbrıs’a kaçacağımı belirtmesi beni derinden yaralamıştır. Ben bu ülkenin evladıyım. 60 yaşındayım. Bu yaşımdan sonra da yaşayacağım topraklar Anadoğu’dan başka yer olamaz. Öldüğüm zaman yatacağım mezarımın yeride bellidir. Gözaltına alındığım süreçten bu güne kadar geçmişten gelen hınçlarını çıkartmak için aleyhime yayın yapan kuruluşların hepsini kınıyorum. Destek olanlara da camiam ve şahsım adına teşekkür ediyorum.
Rahatsızlıklarım, sağlık sorunlarım var. Kalbimde stent takılı, damarımda tıkanıklık var, böbreğimde kist var, şeker ve tansiyon hastalığım var. Gözaltına alındığımdan bu yana hemen hemen her gün hastaneye gidip geldim. Şu anda da aynı rahatsızlıkları yaşıyorum. Arzum yapmadığım ve samimi olarak söylediğim, işlemediğim bu suçlardan dolayı şahsımın serbest bırakılması, dışarıdan bu davanın devam etmesi, sonunda çıkacak karar neticesinde, suçumuz var ise bu suçumuzun cezasını çekmektir. Şuan sağlık nedeniyle bir yere, cezaevine gitmem beni zor durumda bırakacaktır. Fenerbahçe ve Fenerbahçe Camiasını çok sevdiğimi söylüyorum. Son sözümün de tüm Fenerbahçelilerin söylediği gibi dar ağacında olsamda son sözüm Fenerbahçe olacaktır.”
FESTİVAL PKK GÖSTERİSİNE DÖNÜŞTÜ
1
Rize haberleri | Gizem’i emniyet fileleri taşımamış! Okulda öldüren iddia!
4211682 kez okundu
2
KONYA'DAKİ REZALETE MÜFETTİŞ SKANDALI!
1430 kez okundu
3
İşte Kağıthane Sapığı, ‘Açın Kapıyı, Anneniz Yok’
1102 kez okundu
4
Köfteci Yusuf ile gündem olan domuz eti için olay sözler!
962 kez okundu
5
Öz Kızına Arabada Tecavüz Etti, Jandarma Bastı
944 kez okundu
Maduro sonrası sıra ona mı geliyor?
Plastik poşet fiyatı yeni yılda 1 lira olacak
Bahar dizisi bu akşam final yapıyor!
Eski Habertürk yöneticisi Veyis Ateş ve fenomen Taner Çağlı gözaltına alındı
Skandalın Böylesi! Öldürülen Adamın Karısıyla İlişki Yaşayan Savcı Bombası
İstanbul İçin Sonun Başlangıcı mı? NYT ve Science Dergisi İfşa Etti: Faylar İstanbul’a Doğru Kilitlendi!
Medyada yatak odası skandalı: 35 Yaşındaki Spiker “O Anları” Anlattı! Mehmet Akif Ersoy ve “Üçlü İlişki, Rulo Para, Kokain” İtirafları
İmamoğlu Davası İçin Şok Karar! Mahkemeden 2038 Kararı!: Perde Arkasında “Süründürme” Taktikleri Mi Var?
Sarıgül Ailesinde Boşanma Krizi: İstenen Rakamlar Dudak Uçuklattı!
TÜBİTAK Kayıtları Dehşeti Ortaya Çıkardı! Güllü’nün Kızı “Atacağım Şimdi Seni” Demiş!
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.