40,2607$% 0.13
46,7252€% 0.08
53,9495£% 0.21
4.320,96%0,56
3.334,69%0,33
10.219,40%-0,06
Haydarpaşa Garı önünde toplanan bir grup kadın, basın açıklaması yaparak Mehmet Aycı’ya tepki gösterdi. Grup adına açıklama yapan Neşe Torunoğlu, “Türk tarihine mührünü vurmuş kahraman Erzurumlu kadınların onuruna, şeref ve namusuna dil uzatan zihniyeti kınıyoruz. Böyle bir talihsiz, çirkin, mesnetsiz itham karşısında, geldiği yöre ne olursa olsun sessiz kalan sanat dünyasını da kınıyoruz.
Anasına, eşine, kızına, bacısına, komşusuna sahip çıkan, saygı ve sevgi duyan, onların yanında olup destek veren Dadaş kardeşlerimize ve tüm halkımıza, sivil toplum kuruluşlarına, gereken hassasiyeti gösteren medya mensuplarımıza ve siyasetçilere teşekkür ediyoruz” dedi.
Avukat Handan Bakbak ise bu meseleyi yargıya taşıyacaklarını ifade ederek, “Bir insanın iş akdinin feshedilmesiyle telafi edilecek kadar basit bir şey değildir. Türkiye’de son dönemde bütün değerlerimiz, kurum ve kuruluşlarımız, bizim için önem arz eden kavramlarımız ve bizim içi n çok önem arz eden varlıklarımız yerle bir edilmeye çalışılmakta. Artık buna bir ‘dur’ demenin vakti geldi. Biz bu nedenle tüm yurt saffında hiçbir kimse hiçbir kimseyi bu şekilde aşağılayıp, kınayamaz. Biz de buna karşı hem sosyal hem de hukuki anlamda tepkimizi dile getireceğiz” şeklinde konuştu.
Eyleme katılan bir kadın da, “Bizler Nene Hatun’un torunlarıyız. Bu Nene Hatun’un torunlarına yapılmış bir hakarettir. Bunu kesinlikle sindiremeyiz” dedi. Grup yapılan açıklamaların ardından dağıldı.
KARI KOCA ZEHİR TACİRLERİ
1
Rize haberleri | Gizem’i emniyet fileleri taşımamış! Okulda öldüren iddia!
4226700 kez okundu
2
KONYA'DAKİ REZALETE MÜFETTİŞ SKANDALI!
1446 kez okundu
3
İşte Kağıthane Sapığı, ‘Açın Kapıyı, Anneniz Yok’
1102 kez okundu
4
Köfteci Yusuf ile gündem olan domuz eti için olay sözler!
962 kez okundu
5
Öz Kızına Arabada Tecavüz Etti, Jandarma Bastı
945 kez okundu
Maduro Operasyonunda Görünmez Silah Şoke Etti! Burun Kanaması, Kusma ve Beyin Sarsıntısı!
İpek M. Konuştu: Mehmet Akif Ersoy Çakarlı Araçla Uyuşturucu Taşıdı, Evlerde Grup Seks Partileri Düzenlendi!
Halep’te İmha Savaşı! 10 Mart Anlaşması Çöktü, Şam Ordusu Kürt Mahallelerini Kuşattı: 140 Bin Sivil Kaçıyor!
Maduro sonrası sıra ona mı geliyor?
Plastik poşet fiyatı yeni yılda 1 lira olacak
Bahar dizisi bu akşam final yapıyor!
Eski Habertürk yöneticisi Veyis Ateş ve fenomen Taner Çağlı gözaltına alındı
Skandalın Böylesi! Öldürülen Adamın Karısıyla İlişki Yaşayan Savcı Bombası
İstanbul İçin Sonun Başlangıcı mı? NYT ve Science Dergisi İfşa Etti: Faylar İstanbul’a Doğru Kilitlendi!
Medyada yatak odası skandalı: 35 Yaşındaki Spiker “O Anları” Anlattı! Mehmet Akif Ersoy ve “Üçlü İlişki, Rulo Para, Kokain” İtirafları
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.