DOLAR

34,2961$% 0.16

EURO

37,1597% -0.04

STERLİN

44,5338£% -0.01

GRAM ALTIN

3.004,77%-0,22

ONS

2.727,86%-0,29

BİST100

8.872,85%1,81

a

TUSAŞ saldırısını PKK içinde bir grup mu yaptı?

MHP lideri Devlet Bahçeli, Çözüm süreci tartışmalarına değinen Bahçeli, "Terörist elebaşı çıkıp tek taraflı silah bıraktığını ilan etmeli. Terörist başının tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM’de DEM Parti Grup Toplantısı'nda konuşsun" dedi.

SÖZCÜ TV canlı yayınında TUSAŞ saldırısını değerlendiren Uluslararası İlişkiler ve strateji uzmanı DR. Naim Babüroğlu şu ifadeleri kullandı:

“Bahçeli’nin sözlerinden sonra gerçekleşen bu terör olayını analiz ettiğimde bu PKK’nın eylemine benziyor. Ama bu benim değerlendirmem. Bunu PKK yaptıysa kendi aralarında, ‘bir dakika hayır’ dedikleri bir saldırı olabilir.  İçlerinde İmralı’ya karşı duran bir grup var.

Devlet Bahçeli’nin Öcalan konuşsun çağrısını yaparken eğer bu saldırının arkasında bir saldırı yapıldıysa PKK içinde bir grup kendi arasında çözüm sürecini baltalamak istiyor olabilir.

Buraya bu saldırının yapılması stratejik bir hareket. Bu tesis stratejik bir tesis. Uzun menzilli bir piyade tüfeği ile tam donanımlı bir şekilde ateş ediliyor. Ateş ederken onu arkasında destekleyenler var.”

‘TERÖRİST BAŞI MECLİS’TE KONUŞSUN’

MHP lideri Devlet Bahçeli,  Çözüm süreci tartışmalarına değinen Bahçeli “Şayet terörist başının tecridi kaldırılırsa TBMM’de DEM parti grup toplantısında konuşsun. terörün bittiğini haykırsın. Bu kararlılığı gösterirse yasal düzenlemenin yapılması ardına kadar açılsın

Adres İmralı’dan Dem’e uzansın konu ülke gündeminden çıkarılsın hodri meydan buna varız bunu dahi sineye çekmeye hazırız” demişti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUSAŞ saldırısı Meclis’in gündeminde

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.