40,2607$% 0.13
46,7252€% 0.08
53,9495£% 0.21
4.320,96%0,56
3.334,69%0,33
10.219,40%-0,06
CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Karşıyaka İlçe Örgütü, İzmir İkinci Bölge’den milletvekili seçilen ancak tahliye talebi reddedilen Ergenekon Davası sanığı Mustafa Balbay’ın özgürlüğüne kavuşması için ilçedeki çarşıya dev bir pankart astı.
CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Adnan Alabay’ın talimatıyla, Karşıyaka Çarşısı’na, üzerinde Mustafa Balbay’ın fotoğrafının bulunduğu, “Karşıyaka halkı; İnanıyorum ki her türlü baskı ve zulüm, demokrasiye olan inancımızla bir gün yok olacak. Özgür günlerde kucaklaşmak dileği ile Mustafa Balbay. Haydi Karşıyaka milletvekiline sahip çık” yazılı pankart asıldı.
Balbay’ın, Karşıyaka’nın da içinde bulunduğu İzmir İkinci Bölge’den milletvekili seçildiğini hatırlatan Başkan Adnan Alabay, “Amacımız, Balbay’ın özgürlüğüne bir an önce kavuşması. Türk milleti seçimlerde iradesini ortaya koyarak, 135 bin oy vererek, Balbay’ın içeride değil, Meclis’te partisini ve halkını temsil etmesini istiyor. Bugün önemli bir gün. Balbay’ın Meclis’te bizleri temsil etmesi için gerekli mücadeleyi vereceğiz. Kendisini Meclis’te görmek istiyoruz. Sayın Genel Başkanımızın da söylediği gibi, ülkemizde demokrasi ve özgürlüğü istiyoruz. Karşıyaka halkı gereğini yapmıştır, Sayın Balbay’ı Meclis’te görmek istiyor” dedi.
ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞTUĞU GÜN KALKACAK
Pankartın, Mustafa Balbay’ın özgürlüğüne kavuşuncaya kadar asılı kalacağını kaydeden Alabay, “Bu pankart, 44 metrekare bir alanı kaplıyor. Çoğaltıp ilçenin en işlek yerlerine benzerlerini koyacağız. Balbay, özgürlüğüne kavuştuğu gün de kaldıracağız. Bu pankartı, gece saat 01.00 sıralarında alkışlarla astık. Tüm halk bizi tebrik etti, olumlu ve çok güzel tepkiler aldık” diye konuştu.
Karşıyaka sakinleri de, Mustafa Balbay hakkında şu ana kadar verilen mahkeme kararlarına tepki göstererek, onu bir an önce yanlarında, Meclis’te görmek istediklerini söyledi.
TÜRK İNTİKAM TUGAYI’NDAN AÇIK MEKTUP…
1
5 ilde sel: Uzmanından uyarı! | Son dakika haberleri
802512 kez okundu
2
Tur otobüsü devrildi: 20 yaralı | Son dakika haberleri
391996 kez okundu
3
Malatya haberleri: "Kaçmayıp haber verse annemin parçalarını toplamazdık!" | Son dakika haberleri
228681 kez okundu
4
Üsküdar Vecdi Diker Tüneli’ndeki kazada motosikletli sürücü can verdi
23105 kez okundu
5
Kastamonu'da bir kadının 18 yıl önce kaybolmasıyla ilgili gözaltına alınan gelini tutuklandı – Güncel haberler
19632 kez okundu
Maduro Operasyonunda Görünmez Silah Şoke Etti! Burun Kanaması, Kusma ve Beyin Sarsıntısı!
İpek M. Konuştu: Mehmet Akif Ersoy Çakarlı Araçla Uyuşturucu Taşıdı, Evlerde Grup Seks Partileri Düzenlendi!
Halep’te İmha Savaşı! 10 Mart Anlaşması Çöktü, Şam Ordusu Kürt Mahallelerini Kuşattı: 140 Bin Sivil Kaçıyor!
Maduro sonrası sıra ona mı geliyor?
Plastik poşet fiyatı yeni yılda 1 lira olacak
Bahar dizisi bu akşam final yapıyor!
Eski Habertürk yöneticisi Veyis Ateş ve fenomen Taner Çağlı gözaltına alındı
Skandalın Böylesi! Öldürülen Adamın Karısıyla İlişki Yaşayan Savcı Bombası
İstanbul İçin Sonun Başlangıcı mı? NYT ve Science Dergisi İfşa Etti: Faylar İstanbul’a Doğru Kilitlendi!
Medyada yatak odası skandalı: 35 Yaşındaki Spiker “O Anları” Anlattı! Mehmet Akif Ersoy ve “Üçlü İlişki, Rulo Para, Kokain” İtirafları