DOLAR

34,2268$% 0.11

EURO

37,3235% 0.29

STERLİN

44,6195£% -0.25

GRAM ALTIN

2.948,63%0,76

ONS

2.676,07%0,52

BİST100

8.823,13%-0,42

a
  • Yüzdeyüzhaber
  • Gündem
  • Duyanlar tadına bakmak için saatlerce kuyruk bekledi: Tanesi 450 liradan kapış kapış gidiyor

Duyanlar tadına bakmak için saatlerce kuyruk bekledi: Tanesi 450 liradan kapış kapış gidiyor

Son günlerin en popüler lezzeti olan dubai çikolatası, dünyanın birçok ülkesinde uzun kuyrukların oluşmasına neden oldu. Kadıköy'de dubai çikolatası satan bir işletmenin kapısında saatlerce kuyruk bekleyen kalabalık, 200 gramı 450 TL'den satılan çikolatayı alabilmek için birbiriyle yarıştı.

Çikolataya, tahin, kadayıf ve antep fıstığı eklenerek hazırlanan dubai çikolatası, son günlerin en popüler furyasına dönüştü.

ABD ve Avrupa’da satış rekorları kıran çikolata, Türkiye pazarında da büyük ilgi topladı. Kadıköy’de bulunan bir işletme, sattığı dubai çikolataları için ayrı bir kapıdan hizmet vermeye başlarken, restoranın önünde saatlerce süren uzun kuyrukların oluştuğu görüldü. 200 gramlık paketler halinde satılan çikolatanın fiyatı 450 lira olarak belirlenirken, online satış yapan firma kendine özgü tarifle ürettiği dubai çikolatasına gösterilen ilginin ardından internetten satışları geçici süre ile durdurdu. Adresine iki gün sonrası için dahi sipariş vermek isteyen kullanıcılar “Ne yazık ki seçili siparişe yetişemiyoruz! Lütfen bir sonraki günü seçin” uyarısı ile karşı karşıya kaldı.

DUBAİ

DUBAİ ÇİKOLATASI NEDİR?

Dubai çikolatası, seçkin kaliteye sahip hammaddelerle üretiliyor. Butik üretim anlayışıyla hazırlanan bu çikolata, her aşamada özenle seçilen malzemelerle zenginleştiriliyor. İçerisinde Orta Doğu mutfağının tatlılarında yaygın olarak kullanılan tahin ve kadayıfa yer verilen çikolata, bu yöntemle hem yumuşak hem de hafif bir lezzete sahip oluyor.

Çikolataya eklenen antep fıstığı ise, iç malzemenin eşsiz bir lezzete ulaşmasına yardımcı oluyor. Antep fıstığı, kendine özgü yoğun aroması ve gevrek dokusuyla çikolataya benzersiz bir lezzet katıyor. Üstelik, sağlıklı yağlar açısından zengin olması ve tok tutucu özelliğiyle de dubai çikolatası, diyetisyenler tarafından ‘kaçamak’ olarak tavsiye edilmekte.

ELLE

DUBAİ ÇİKOLATASI NASIL HAZIRLANIYOR?

Dubai çikolatasının butik üretim olması, her bir parçanın makinede değil elle hazırlandığını ve kalite kontrolünden geçirildiğini gösteriyor. Üretim sürecinde hijyen ve kalite standartlarına uygun olarak işlenen bu çikolata, hem lezzetiyle hem de özenli sunumuyla dikkat çekiyor. Her bir çikolata parçası, ustalar tarafından özenle şekillendiriliyor ve paketleniyor, böylece taze ve kaliteli bir deneyim sunuluyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Otobüste husumetlisini katleden cani yakalandı

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.