40,2607$% 0.13
46,7252€% 0.08
53,9495£% 0.21
4.320,96%0,56
3.334,69%0,33
10.219,40%-0,06
Türkiye İşçi Partisi’nin (TİP) Kadıköy’de Yoğurtçu Parkı’nda düzenlediği etkinliğe polis ablukası uygulandı.
Edinilen bilgilere göre gazeteci İrfan Değirmenci, burada yaptığı konuşma esnasında ters kelepçe yapılarak gözaltına alındı. Değirmenci ile birlikte 20’den fazla gözaltı olduğu iddia ediliyor.
Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan TİP, “İstanbul Kadıköy Yoğurtçu Parkı’nda PM üyemiz İrfan Değirmenci ile birlikte düzenlediğimiz etkinliğe polis hukuksuzca abluka ve gözaltı işlemi uyguluyor. Eşit ve özgür bir yaşam mücadelesi susturulamaz, yoldaşlarımız derhal serbest bırakılsın” ifadelerini kullandı.
Sosyal medyada “Basel” rumuzuyla tanınan Bekir Aslan’ın da, sosyal medya hesabından yaptığı “Gözaltı araçları geldi sevgi ve umutla kalın” paylaşımından kısa bir süre sonra gözaltına alındığı öğrenildi.
Terörsüz Türkiye’de son durum: PKK’nın o anları yayımlanacak
1
5 ilde sel: Uzmanından uyarı! | Son dakika haberleri
802511 kez okundu
2
Tur otobüsü devrildi: 20 yaralı | Son dakika haberleri
391994 kez okundu
3
Malatya haberleri: "Kaçmayıp haber verse annemin parçalarını toplamazdık!" | Son dakika haberleri
228680 kez okundu
4
Üsküdar Vecdi Diker Tüneli’ndeki kazada motosikletli sürücü can verdi
23103 kez okundu
5
Kastamonu'da bir kadının 18 yıl önce kaybolmasıyla ilgili gözaltına alınan gelini tutuklandı – Güncel haberler
19631 kez okundu
Maduro sonrası sıra ona mı geliyor?
Plastik poşet fiyatı yeni yılda 1 lira olacak
Bahar dizisi bu akşam final yapıyor!
Eski Habertürk yöneticisi Veyis Ateş ve fenomen Taner Çağlı gözaltına alındı
Skandalın Böylesi! Öldürülen Adamın Karısıyla İlişki Yaşayan Savcı Bombası
İstanbul İçin Sonun Başlangıcı mı? NYT ve Science Dergisi İfşa Etti: Faylar İstanbul’a Doğru Kilitlendi!
Medyada yatak odası skandalı: 35 Yaşındaki Spiker “O Anları” Anlattı! Mehmet Akif Ersoy ve “Üçlü İlişki, Rulo Para, Kokain” İtirafları
İmamoğlu Davası İçin Şok Karar! Mahkemeden 2038 Kararı!: Perde Arkasında “Süründürme” Taktikleri Mi Var?
Sarıgül Ailesinde Boşanma Krizi: İstenen Rakamlar Dudak Uçuklattı!
TÜBİTAK Kayıtları Dehşeti Ortaya Çıkardı! Güllü’nün Kızı “Atacağım Şimdi Seni” Demiş!
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.