40,2607$% 0.13
46,7252€% 0.08
53,9495£% 0.21
4.320,96%0,56
3.334,69%0,33
10.219,40%-0,06
Söz konumu gazete haberlerinden sonra il teşkilatından bir heyeti MHP Tire İlçe Başkanlığı’na gönderdiklerini belirten Türkaslan, konu hakkında bir basın toplantısı düzenledi. Hrank Dink cinayeti sanığı Yasin Hayal’e avukatlık yapan Turgut’un MHP’ye üyelik olup olmadığı sorusunu değerlendiren İl Başkanı Türkaslan, bir ziyaret olduğunu ancak kamuoyuna yanlış ve art niyetli açıklama yapıldığını tespit ettiklerini anlattı.
Parti binalarının kamuoyuna açık yerler olduğunu vurgulayan Hasan Ali Türkaslan, “İsmi geçen kişi partimizi ziyaret etmişse bundan farklı bir biçimde yararlanma yönünü tercih etmiştir. Bir siyasi partiyi ziyaret edip kamuoyuna başka şekilde anlatmasını art niyet olarak görüyorum. Böyle bir müracaatı olsa bile MHP çatısı altında yer bulabilmeleri mümkün değildir. Zaten sözü geçen kişi İP’ye üyelik için müracatta bulunmuş, o taraftan da kabul edilmemiş. Yani partiler arasında gidip gelen bir kişiye benziyor. Seçim döneminde bu tarz provokatif haberler zaman zaman gündeme gelebilecektir.” dedi.
‘CHP UYUMLU BİR KORO HALİNDE HAREKET EDEMİYOR’
CHP İzmir İl Başkanlığı’nın, dönem dönem MHP’nin baraja takılıp takılmayacağı yönünde açıklamalar yaptığını hatırlatan İl Başkanı Türkaslan, “Herhalde biraz kendilerini düşünmek zorunda kalacaklar, çünkü AKP de, CHP de yaptıkları uygulamalarla ve bazı söylemleriyle bizim oy oranımıza katkıda bulunuyor. Bilindiği gibi CHP’de çok seslilik var, henüz uyumlu bir koro haline gelemediler. İnsan haklarından sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, terörist başı Abdullah Öcalan’ın avukatlığını yapar gibi talep ve konuşmalarda bulundu. Diğer Genel Başkan Yardımcısı Süheyl Batum, Silahlı Kuvvetlerimiz’i rencide edici açıklamalar yaptı. Son olarak da İzmir Milletvekili Sayın Canan Arıtman’ın, Arap kadınlara yönelik bir konuşması var. CHP’nin Sayın Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun günleri, kendi yetkililerinin hatalarını düzeltmekle geçiyor. Seçime kadar yetiştirebilir mi bilemiyorum.” şeklinde konuştu.
YASAMA GÖREVİNİ YAPTI SIRA YARGIDA
1
5 ilde sel: Uzmanından uyarı! | Son dakika haberleri
802512 kez okundu
2
Tur otobüsü devrildi: 20 yaralı | Son dakika haberleri
391996 kez okundu
3
Malatya haberleri: "Kaçmayıp haber verse annemin parçalarını toplamazdık!" | Son dakika haberleri
228681 kez okundu
4
Üsküdar Vecdi Diker Tüneli’ndeki kazada motosikletli sürücü can verdi
23105 kez okundu
5
Kastamonu'da bir kadının 18 yıl önce kaybolmasıyla ilgili gözaltına alınan gelini tutuklandı – Güncel haberler
19632 kez okundu
Maduro Operasyonunda Görünmez Silah Şoke Etti! Burun Kanaması, Kusma ve Beyin Sarsıntısı!
İpek M. Konuştu: Mehmet Akif Ersoy Çakarlı Araçla Uyuşturucu Taşıdı, Evlerde Grup Seks Partileri Düzenlendi!
Halep’te İmha Savaşı! 10 Mart Anlaşması Çöktü, Şam Ordusu Kürt Mahallelerini Kuşattı: 140 Bin Sivil Kaçıyor!
Maduro sonrası sıra ona mı geliyor?
Plastik poşet fiyatı yeni yılda 1 lira olacak
Bahar dizisi bu akşam final yapıyor!
Eski Habertürk yöneticisi Veyis Ateş ve fenomen Taner Çağlı gözaltına alındı
Skandalın Böylesi! Öldürülen Adamın Karısıyla İlişki Yaşayan Savcı Bombası
İstanbul İçin Sonun Başlangıcı mı? NYT ve Science Dergisi İfşa Etti: Faylar İstanbul’a Doğru Kilitlendi!
Medyada yatak odası skandalı: 35 Yaşındaki Spiker “O Anları” Anlattı! Mehmet Akif Ersoy ve “Üçlü İlişki, Rulo Para, Kokain” İtirafları
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.