DOLAR

$%

EURO

%

STERLİN

£%

GRAM ALTIN

2.874,39%1,62

ONS

2.621,87%1,39

BİST100

%

a

Düşmanlarının Bile Saygı Duyduğu Tek Lider!

Düşmanlarının Bile Saygı Duyduğu Tek Lider!

Bir kahraman düşünün; düşmanları bile saygı duysun, başka devletler onu örnek alsın, onun fikirleri izinden gitsin, öldüğünde sadece ülkesi değil tüm dünya yasa boğulsun. Bir kahraman düşünün ki; ömrü boyunca tek derdi vatan olsun, asla kazanılamayacağı düşünülen bir savaşı milletini arkasına alarak kazansın. Bir kahraman düşünün; Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Mustafa Kemal Atatürk olsun. Hayatının neredeyse tamamını adadığı, cepheden cepheye koşup kurtardığı ülkesini aydınlığa çıkartmayı başaran Atatürk, sadece ülkesinde gurur duyulan biri değildi. Tüm dünya liderleri onun ileri görüşlülüğünün, zekasının, başarısının farkındaydı ve bunu söylemekten hiç çekinmemişlerdi.

“Düşmanlarının Gözünden Atatürk” adlı yazımda, Türk milleti olarak duyduğumuz zaman gururlanacağımızı düşündüğüm, başka devletlerin Atatürk hakkında söylediği sözleri ve yaptığı yorumları paylaşmak istiyorum.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Şeytana Bile 'Pes' Dedirtecek İşkence Yöntemleri!

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.