DOLAR

36,2527$% 0

EURO

37,9770% -0.17

STERLİN

45,7049£% -0.18

GRAM ALTIN

3.382,39%0,16

ONS

2.906,99%0,33

BİST100

9.836,49%-0,42

a

Haiti’de bir gazeteci öldürüldü

Haiti'de, bağımsız çalışan 30 yaşındaki bir gazeteci, ülkenin başkenti Port-au-Prince'te banka çıkışında öldürüldü.

 Polis sözcüsü Garry Desrosiers, yaptığı açıklamada, Haitili gazeteci Jean Richard Louis-Charles’a ateş açan 3 saldırgandan birinin, olay sırasında bölgede bulunan bir polis memuru tarafından vurulup öldürüldüğünü ve saldırganın üzerinden bir silah çıktığını belirtti.

Bankadan çıkan gazetecinin, başından 2 kurşunla vurulmadan önce 3 saldırgan tarafından kovalandığını aktaran sözcü, cinayetin nedeninin halen bilinmediğini söyledi. Polis ayrıca, olayla ilgili bir gencin gözaltına alındığını bildirdi.

Jean Richard Louis-Charles ile beş yıl çalıştığını ifade eden Radyo Kiskeya’da çalışan Beethoven François, “Louis-Charles’ın ölümü beni son derece sarstı ve üzdü” diye konuştu.

AA

Kaynak : haber7.com

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BERLİN FİLM FESTİVALİ BAŞLIYOR

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.