DOLAR

34,2892$% 0.16

EURO

37,1957% 0.05

STERLİN

44,5873£% 0.14

GRAM ALTIN

3.001,25%-0,34

ONS

2.723,47%-0,45

BİST100

8.837,42%-0,40

a

Fetullah Gülen, Kur’an’la değil İncil’e Gömüldü

FETÖ terör örgütü lideri Fetullah Gülen, ölümünün 4'üncü gününde Amerika'da Skyland Baseball Stadyumu’nda cenaze töreni ile gömüldü. Cenazede İncil okundu. O anlar kameraya böyle yansıdı.

15 Temmuz darbe girişimin sorumlusu FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in cenazesi, örgütün ABD’de karargah olarak kullandığı Pensilvanya’daki çiftliğin bahçesine gömüldü.

TEKBİR GETİRMEK YASAKLANDI

Cenaze töreninde tekbir getirmek yasaklandı. Tekbir getirmenin yasaklandığı cenazede ayrıca bir kardinal tarafından İncil’den bölümler okundu. O anlar kameraya yansıdı.

ABD POLİSİNDEN ÜST DÜZEY GÜVENLİK

ABD’nin farklı eyaletlerinden ve dünyanın dört bir yanından binlerce terör örgütü üyesi cenaze törenine katılmak için Skyland Baseball Stadyumu’na geldi. ABD polisi bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı.

Gülen’in cenazesi stadyuma siyah renkli Cadillac marka araç ile getirildi. ABD polisi Türk gazetecilerin görüntü çekmesini engelledi. Stadyumun bulunduğu Essex bölgesinde yerel saatle 10.00-14.00 arası dron uçurmak yasaklandı.

FETÖ‘NÜN CENAZESİNDE MASKELİ YÜZLER

FETÖ’nün cenazesine yüzleri maskeli örgüt üyeleri katıldı FETÖ’nün cenazesine yüzleri maskeli örgüt üyeleri katıldı

Cenazeye katılanların yüzlerini gizleme çabası dikkat çekti.

Öte yandan, Gülen’in ölümünün ardından örgüt içerisinde elebaşının yerine geçme kavgası da büyüyor. Örgütün ABD ayağının başındaki Mustafa Özcan ile Avrupa yapılanmasını yöneten Abdullah Ayaz arasındaki kavga ise hız kazandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cemal Enginyurt Bahçeli’ye Öfke Kustu: Gök Girsin Kızıl Çıksın

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.