40,2607$% 0.13
46,7252€% 0.08
53,9495£% 0.21
4.320,96%0,56
3.334,69%0,33
10.219,40%-0,06
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, oyunu Buca’da kullandı. Bakan Günay, oyunu kullanmak üzere geldiği Buca Anadolu Lisesi’nde vatandaşlarla selamlaşarak sohbet etti. Okulun bahçesindeki basın mensuplarına 40 gün süren kampanya boyunca gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden Günay, ”Sizi yorduk. Oldukça zahmetli, önce soğuk, sonra sıcak ortamda oldukça yorucu bir kampanya geçti” dedi. Yorucu ancak hoşgörülü, güleryüzlü, sakin, gerginlik ve çatışmadan uzak bir demokrasi yarışı yaptıklarını ifade eden Bakan Günay, İzmir için, Türkiye için düşüncelerini anlattıklarını, basın mensuplarının da bu düşünceleri kamuoyuna yansımasına yardımcı olduğunu belirtti.
Bakan Günay, tüm basın mensuplarına gayretleri ve ilgilerinden dolayı minnettar olduğunu kaydederek, şöyle konuştu: ”Sonuçta bugün oy kullanacağız. Türkiye yeni bir genel seçimi sükunet içinde idrak ediyor. Yoğun katılım olacağını tahmin ediyorum. Bu da batı ülkelerine Türkiye’de insanlarımızın demokrasiye nasıl içtenlikle sahip çıktığını gösteren örnek olacak. Bizim coğrafyamızda, Doğu Avrupa ve Ön Asya coğrafyasında demokrasinin Türkiye’de içselleştirildiğinin çok güzel bir örneğini sergilemiş olacağız. Sonuçların Türkiyemiz için, Türkiye demokrasisi için, bütün milletimiz için ve tabii İzmir için iyiliklere, güzelliklere, barışa, kardeşliğe ve güzel gelişmeye vesile olmasını tüm içtenliğimle diliyorum.”
‘KORKMA BAŞKAN BİZ YANINDAYIZ…”
1
Başkanlık Sistemi 'CIA PROJESİ' Çıktı!
1712 kez okundu
2
Camilerde Toplanan Paralarla Bakın Ne Alınıyormuş?
1584 kez okundu
3
'ALTINDA KALACAK İLK İSİM SEN OLACAKSIN'
1558 kez okundu
4
Erdoğan Tanesi 80 Milyon Liralık 4 Ultra Lüks Araba Aldı!
1454 kez okundu
5
Fetullah Gülen, Kur’an’la değil İncil’e Gömüldü
1282 kez okundu
Maduro Operasyonunda Görünmez Silah Şoke Etti! Burun Kanaması, Kusma ve Beyin Sarsıntısı!
İpek M. Konuştu: Mehmet Akif Ersoy Çakarlı Araçla Uyuşturucu Taşıdı, Evlerde Grup Seks Partileri Düzenlendi!
Halep’te İmha Savaşı! 10 Mart Anlaşması Çöktü, Şam Ordusu Kürt Mahallelerini Kuşattı: 140 Bin Sivil Kaçıyor!
Maduro sonrası sıra ona mı geliyor?
Plastik poşet fiyatı yeni yılda 1 lira olacak
Bahar dizisi bu akşam final yapıyor!
Eski Habertürk yöneticisi Veyis Ateş ve fenomen Taner Çağlı gözaltına alındı
Skandalın Böylesi! Öldürülen Adamın Karısıyla İlişki Yaşayan Savcı Bombası
İstanbul İçin Sonun Başlangıcı mı? NYT ve Science Dergisi İfşa Etti: Faylar İstanbul’a Doğru Kilitlendi!
Medyada yatak odası skandalı: 35 Yaşındaki Spiker “O Anları” Anlattı! Mehmet Akif Ersoy ve “Üçlü İlişki, Rulo Para, Kokain” İtirafları
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.