40,2607$% 0.13
46,7252€% 0.08
53,9495£% 0.21
4.320,96%0,56
3.334,69%0,33
10.219,40%-0,06
Partisinin il teşkilatının daveti üzerine Kilis’e gelen Genel Başkan Namık Kemal Zeybek, gazetecilerin terörle ilgili sorularını yanıtladı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın terör olaylarında ‘Ramazan ayına’ vurgu yapmasının çok yanlış olduğunu belirten Zeybek, “Sayın Başbakanın ağzından bir söz çıktı, dedi ki ‘Ramazan için sabrediyoruz’, sonra ‘Ramazan geçince biz yapacağımızı biliriz’ dedi. Doğrusu devlet adamına yakışmayan bir sözdür. Ramazan için sabretmek ne demek bunun manası terör örgütüne Ramazan boyunca istediğinizi yapabilirsiniz, Ramazan’da size bir şey yapamayacağız manasına gelir ve geldi de. Bir ay içerisinde 31 şehidimiz vardı, bugünde 8 şehidimiz var. 39 şehidimiz oldu bir ayda, bu anlayışla terörle mücadele mümkün değildir. Bu söylemler teröre hizmettir. Sayın Başbakanın bu tür söylemleri teröre hizmettir”dedi.
Başbakan Erdoğan’ın terörle mücadele edemediğini belirten Zeybek, “Tansu Çiller’in başbakanlığı döneminde terör bitmişti. Terörle mücadele iyi yetiştirilmiş askerle, polisle çözümlenir. Bizim iktidarımızda yetişmiş insanlar, terörle mücadele ediyorlardı, girdikleri çatışmada netice alıyorlar, onların korkusu duyanlar kaçacak delik arıyorlardı. Başbakan ne yazık ki bu iyi yapamıyor. En sonunda olan da milletimize oluyor” diye konuştu.
DİYALOĞUNUZ BATSIN…
1
Başkanlık Sistemi 'CIA PROJESİ' Çıktı!
1712 kez okundu
2
Camilerde Toplanan Paralarla Bakın Ne Alınıyormuş?
1584 kez okundu
3
'ALTINDA KALACAK İLK İSİM SEN OLACAKSIN'
1558 kez okundu
4
Erdoğan Tanesi 80 Milyon Liralık 4 Ultra Lüks Araba Aldı!
1454 kez okundu
5
Fetullah Gülen, Kur’an’la değil İncil’e Gömüldü
1282 kez okundu
Maduro Operasyonunda Görünmez Silah Şoke Etti! Burun Kanaması, Kusma ve Beyin Sarsıntısı!
İpek M. Konuştu: Mehmet Akif Ersoy Çakarlı Araçla Uyuşturucu Taşıdı, Evlerde Grup Seks Partileri Düzenlendi!
Halep’te İmha Savaşı! 10 Mart Anlaşması Çöktü, Şam Ordusu Kürt Mahallelerini Kuşattı: 140 Bin Sivil Kaçıyor!
Maduro sonrası sıra ona mı geliyor?
Plastik poşet fiyatı yeni yılda 1 lira olacak
Bahar dizisi bu akşam final yapıyor!
Eski Habertürk yöneticisi Veyis Ateş ve fenomen Taner Çağlı gözaltına alındı
Skandalın Böylesi! Öldürülen Adamın Karısıyla İlişki Yaşayan Savcı Bombası
İstanbul İçin Sonun Başlangıcı mı? NYT ve Science Dergisi İfşa Etti: Faylar İstanbul’a Doğru Kilitlendi!
Medyada yatak odası skandalı: 35 Yaşındaki Spiker “O Anları” Anlattı! Mehmet Akif Ersoy ve “Üçlü İlişki, Rulo Para, Kokain” İtirafları