40,2607$% 0.13
46,7252€% 0.08
53,9495£% 0.21
4.320,96%0,56
3.334,69%0,33
10.219,40%-0,06
Yılmaz’ın “Nasıl güveneceğiz?” başlıklı yazısından ilgili bölüm şöyle:
Sedat Peker’in açıklamalarıyla birlikte İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun pozisyonunun sarsıntıya uğradığını düşündüren ilk gelişme, kaymakam adaylarının Saray’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ziyaretine çağrılmamış olmasıydı.
Erdoğan’ın kaymakam adayları ile çektirdiği fotoğraf karesinde Soylu yoktu ve bu durum o güne kadar görülmüş bir uygulama değildi.
Bu tür ziyaretlerde her zaman ilgili bakan da hazır bulunur. Tolga Şardan’ın T24”e 11 Haziran tarihli yazısı, Saray’dan verilen bu ilginç mesaja dikkat çekiyordu.
DW’den Alican Uludağ da Soylu’nun 1 Temmuz’da Saray’da yapılan bir toplantıya daha çağrılmadığına dikkat çekti.
Toplantı, kadına karşı şiddetin önlenmesiyle ilgiliydi, Adalet ve Aile bakanlarının çağrıldığı toplantıya, İçişleri Bakanı’nın çağrılmamış olması çok manidar.
Soylu’nun başında bulunduğu bakanlık, kadına karşı şiddetle mücadelede en etkin bakanlıklardan birisi ve başındaki bakan toplantıya çağrılmıyor!
Anlaşılan o ki Soylu’nun gönderilmesi için artık sadece “uygun zaman” bekleniyor.
13 Nisan 2020 günü verdiği istifa Erdoğan tarafından kabul edilmemişti.
İstifasını açıklamasından sonra yaşananlar, Soylu’nun koltuk vaadiyle geldiği AKP’de kendisine bir taban yaratabildiğini de gösteriyordu.
O vakit Erdoğan’ın bu çıkışı cezasız bırakmayacağını yazmıştım. (Saray’daki iktidar oyununun kazananı kaybedeni. – 24 Nisan 2020)
(function(d,e,f){var g=e.createElement(“script”);g.type=”text/javascript”,g.src=”https://haberyuzdeyuz-com.cdn.vidyome.com/vme/builds/get.js”,g.asyc=!0,g.setAttribute(“id”,`vme-data-${f}`),g.setAttribute(“video-id”,`${f}`),g.onload=function(){d.VME.create(f)},e.getElementById(`vme-sc-${f}`).parentNode.insertBefore(g,e.getElementById(`vme-sc-${f}`).nextSibling)})(this,document,”PX5cHUg1s3b”);
Süleyman Soylu, istifa olayının ardından uzun süre ön plana çıkmamış, sonra haziran başında Hadi Özışık’ın YouTube kanalında boy göstermişti.
O televizyon söyleşisinde şöyle diyordu:
“Dün bize gitme diyenler, yarın hizmetlerim için teşekkür edebilir!”
Öyle görünüyor ki uygun bir zaman geldiğinde Soylu’nun kehaneti doğru çıkacak!
Mustafa Sarıgül Beyaz TV Muhabiri İle Kapıştı
1
Başkanlık Sistemi 'CIA PROJESİ' Çıktı!
1722 kez okundu
2
Camilerde Toplanan Paralarla Bakın Ne Alınıyormuş?
1590 kez okundu
3
'ALTINDA KALACAK İLK İSİM SEN OLACAKSIN'
1571 kez okundu
4
Erdoğan Tanesi 80 Milyon Liralık 4 Ultra Lüks Araba Aldı!
1455 kez okundu
5
Fetullah Gülen, Kur’an’la değil İncil’e Gömüldü
1283 kez okundu
İran’da Devrim Muhafızları’na “Vur” Emri: Hamaney’in Sertleşme Stratejisinin Perde Arkası
Emekli Bayram İkramiyesinde “Sızan” Rakam: Beklentilerin Altında Kalan Zam Oranının Perde Arkası
Özel Jette Fuhuş Sorgusu: Selen Görgüzel’in İfadesinde Emel Müftüoğlu Detayı
Maduro Operasyonunda “Görünmez Silah” Şoku: Burun Kanaması ve Beyin Sarsıntısının Perde Arkası
İpek M. Konuştu: Mehmet Akif Ersoy Çakarlı Araçla Uyuşturucu Taşıdı, Evlerde Grup Seks Partileri Düzenlendi!
Halep’te İmha Savaşı! 10 Mart Anlaşması Çöktü, Şam Ordusu Kürt Mahallelerini Kuşattı: 140 Bin Sivil Kaçıyor!
Maduro sonrası sıra ona mı geliyor?
Plastik poşet fiyatı yeni yılda 1 lira olacak
Bahar dizisi bu akşam final yapıyor!
Eski Habertürk yöneticisi Veyis Ateş ve fenomen Taner Çağlı gözaltına alındı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.